Sony 5 iznajmljivanje

Sony 5 iznajmljivanje 064/42-43-000

Sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Beograda, brza i besplatna dostava sony 5 konzola na vašu adresu za 30 minuta. Iznajmljivanje sony 5 konzola radimo 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima za fizička i pravna lica. Originalni džojstici, veliki izbor igara i brza dostava je deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Dostavu vršimo na celoj teritoriji Beograda za sledeće krajeve grada: Banovo Brdo, Čukarica, Vidikovac, Cerak, Žarkovo, Filmski Grad, Rakovica, Resnik, Julino Brdo, Bele Vode, Rupčine, Železnik, Sremčica, Savske Terase, Kneževac, Skijevsko naselje, Novi Beograd, centar, Savski Venac, Sajam, Senjak, Ada Ciganlija, Labudovo Brdo, Zemun,Beograd na vodi, Zvezdara, Auto komanda, Kanarevo Brdo, Petlovo Brdo, Miljakovac, Banjica, Rušanj i ostali delovi grada po dogovoru.Pozovite odmah 065/80-30-386 i rezervišite Sony 5 konzolu još danas.

sony 5 iznajmljivanje
Sony 5 iznajmljivanje Beograd 065/80-30-386

Sony 5 iznajmljivanje Beograd 064/42-43-000

Najpopularnije igre koje možete iznajmiti sa Sony 5 konzolom su: PES 21, NBA 2K21, FIFA 21, Assassin’s Creed Valhalla, Resident Evil Village, Call of Duty®: Black Ops – Cold War, Marvel’s Avengers… Pored Sony 5 iznajmljivanja radimo i Sony 4 iznajmljivanje kao i servis Sony 4 i Sony 5 konzola i servis PS4 i PS5 džojstika – kontrolera. Sony Playstation konzole rentiramo od 2004 godine i imamo dosta iskustva u ovoj oblasti.

Sve naše konzole opremljene su GPS Trackerom Lokatorom za praćenje i u svakom trenutku možemo videti gde se uređaj nalazi. Takođe možemo isključiti uređaj daljinskim putem i onemogućiti igranje na uređaju trajno ako hoćemo tako da se naš ukradeni uređaj ne može prodati kao ispravan. Drugi nivo zaštite je ugovor koji pravimo između naše firme i korisnika gde potpisuje saglasnost za višestruku isplatu u slučaju otuđenja uređaja tako da se krađa ne isplati!!! GPS tracker lokator takođe možete kupiti kod nas, više o GPS lokatorima za praćenje vozila na strani GPS Tracker Lokator.

Sony 5 iznajmljivanje po najpovoljnijim cenama u Beogradu na jedan ili više dana sa LED UHD televizorom dijagonale 55″ sa podnim ili zidnim postoljem za sajmove ili druge događaje. Televizori su marke LG ili Samsung UHD 4K LED televizori od 55″ do 65″. Iznajmljivanje televizora velike dijagonale se unapred zakazuje i rentiramo samo za pravna lica ili firme, plaćanje preko računa ili keš. Više o iznajmljivanju televizora možete videti na stranici iznjmljivanje televizora.

Sony 5 iznajmljivanje cena– 2 džojstika 2500 din/24h
Sony 5 iznajmljivanje cena– 4 džojstika 3000 din/24h

sony 5 iznajmljivanje
Sony 5 iznjmljivanje, dostava za 30 minuta 064/42-43-000

Sony Playstation 5 je kućna video konzola izrađena od strane Sony Interactive Entertainment kompanije i izašla je novembra 2020 godine i naslednik je PlayStation 4 konzole. Playstation 5 izašao je istog meseca kao i Xbox serije X i oni su deveta generacija igračkih konzola. Sony 5 konzola izašla je u 2 varijante, prva je sa BluRay drajvom a druga je bez BlueRay drajva kao jeftinija varijanta za igrače koji preferiraju kupovinu digitalnih igara sa playstation stora.

Najveća promena u hardveru kod PS5 konzole je SSD hard disk implementiran na matičnoj ploči koji omogućava velike brzine čitanja podataka. AMD Zen 2 procesor omogućio je UHD rezoluciju u igrama do 120 frejmova u sekundi.

Sony 5 iznajmljivanje

Sony 5 iznajmljivanje konzola radimo od 2004 godine i najstrija smo firma za rentiranje konzola u Srbiji. Sony 5 iznajmljivanje radimo od samog izlaska PS5 konzole i prvi smo krenuli sa devetom generacijom igrčkih konzola. Sony 5 iznajmljivanje po nejpovoljnijim uslovima za teritoriju Beograda kao i servis Sony 5 konzola za celu Srbiju radimo svakog dana u nedelji, vikendom i praznicima. Prvi utisci naših mušterija na Sony 5 konzolu je pozitivan i većini je prvi utisak ostavila grafika koja je dosta bolja od prethodne Sony 4 konzole. Takođe jak pozitivan utisak ostavio je PS5 kontroler DualSense džojstik. PS5 DualSense džojstik sa adaptivnim tasterima koji se prilagođavaju uslovima u igri daju realniji osećaj kod igrača.

sony 5 iznajmljivanje
Sony 5 iznajmljivanje, besplatna dostava 064/42-43-000

Naše PS5 kozole koje se rentiraju imaju redovno održavanje u našem servisu za konzole. Redovnim servisom konzola održavamo naše uređaje tihim i spremne za rad u najtežim uslovima kao što su zadimljene i neprovetrene prostorije bez ventilacije. Džojstike održavamo tako što redovno menjamo gumice i analoge koji su potrošna roba i tako zadržavamo naše mušterije. Originalni i utegnuti džojstici za sony 5 iznajmljivanje uvek spremni za dostavu na vašu adresu.

Sony 5 iznajmljivanje, besplatna dostava.

Sony 5 iznajmljivanje sa besplatnom dostavom na teritoriji Beograda radimo svakog dana u nedelji, vikendom i praznicima. Nazovite naše ljubazno osoblje i rezervišite Sony 5 konzolu poslednje generacije sa UHD LED televizorom velike dijagonale i uživajte sa prijateljima u vašoj omiljenoj igri. PS5 konzolu možete iznajmiti i za razne događaje u firmi ili na sajmovima sa UHD LED televizorima velike dijagonale. Pored iznajmljivanje sony 5 konzola i UHD televizora u ponudi imamo i nosače za Sony 5 konzole i televizore kao i obezbeđen prevoz do događaja. Nosači mogu biti podni ili zidni u zavisnosti kakav događaj organizujete i kakvi su vaši prohtevi.

Sony 5 iznajmljivanje Čukarica 064/42-43-000

Sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Čukarice 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Besplatna dostava sony 5 konzola za Čukaricu. Najnoviji naslovi, originalni bežični džojstici i brza dostava za Čukaricu je samo deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih.

sony 5 iznajmljivanje Čukarica
Sony 5 iznajmljivanje Čukarica 064/42-43-000

Čukarica je velika opština i ona se deli na više krajeva: Žarkovo, Banovo Brdo, Čukarička Padina, Julino Brdo, Železnik, Sremčica, Cerak, Filmski Grad, Košutnjak, Bele Vode, Ada Ciganlija, Makiš, Rupčine, Golf naselje, i Rušanj. Sony 5 iznajmljivanje za sve navedene krajeve opštine Čukarica sa besplatnom dostavom na kućnu adresu.

Sony 5 iznajmljivanje Žarkovo 064/42-43-000

Sony 5 iznajmljivanje za Žarkovo radimo svakim danom, vikendima i praznicima. Brza dostava za Žarkovo kao i originalni džojstici sa velikim izborom aktuelnih igara samo je deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Pozovite odmah i rezervišite Sony 5 konzolu najnovije generacije i uživajte sa drugarima u Žarkovu.

Sony 5 iznajmljivanje Žarkovo
Sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Žarkova 064/42-43-000

Žarkovo se nalazi u jugozapadnom delu Beograda. Na severu se graniči sa Banovim Brdom i Čukaričkom Padinom na istoku sa Košutnjakom i Vidikovcem na zapadu sa Makišom i na jugu sa Železnikom. Žarkovo je jedna od najvećih opština u Beogradu i zbog velike populacije radimo sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Žarkova. Sony 5 iznajmljivanje u naselju Žarkovo sa brzom dostavom na adresu i povoljnim cenama. Zato pozovite sada i rezervišite sebi i prijateljima sony 5 konzolu sa najnovijm igrama i uživajte u Žarkovu.

Sony 5 iznajmljivanje Cerak 064/42-43-000

Sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Ceraka radimo svakog dana u nedelji, vikendom i praznicima. Ekspresna dostava na kućnu adresu, originalni džojstici i veliki izbor igara deo je naše bogate ponude koja nas izdvaja od drugih. Pozovite odmah i rezervišite Sony 5 konzolu i uživajte sa prijateljima u omiljenim igrama.

sony 5 iznajmljivanje Cerak
Sony 5 iznajmljivanje na teritoriji Ceraka 065/80-30-386

Cerak je nasalje u Beogradu na opštini Čukarica i ime je dobilo zbog cerove šume koja se tu nalazila pre naselja. Cerak se sastoji od Cerak Vinograda, Ceraka 2 i dela filmskog grada. Cerak krase zeleni pojasevi raznolikog drveća, zelene površine i dvorišta. Blizina škole, pošte i dobra saobraćajna mreža do Ade Ciganlije i Košutnjaka čine ga idealnim mestom za porodično stanovanje.

Sony 5 iznajmljivanje Vidikovac 064/42-43-000

Sony 5 konzole rentiramo na teritoriji Vidikovca svakim danom u nedelji, vikendom i praznicima. Najbrža dostava na adresu, original džojstici i najveći izbor igara su deo naše ponude koja je bolja od drugih. Povovite i rezervišite odmah sony 5 konzolu i dobro se zabavite sa vašim društvom na Vidikovcu.

sony 5 iznajmljivanje Beograd Vidikovac
Sony 5 iznajmljivanje Vidikovac 064/42-43-000

Vidikovac je naselje koje pripada opštini Rakovica i nalazi se 10 kilometara od centra Beograda. Naselje se nalazi na granici opština Rakovica i Čukarica. Nalazi se na 190 metara nadmorske visine i ima pogled na celu opštinu Rakovica pa je po tome i dobilo ime Vidikovac.

Sony 5 iznajmljivanje Banovo Brdo 064/42-43-000

Sony 5 konzole i opremu iznajmljujemo na teritoriji Banovog Brda i opštine Čukarica svakom danom i praznicima, 7 dana u nedelji. Povoljne cene, brza dostava na adresu i original džojstikci su deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Pozovite sada i rezervišite Sony 5 konzolu i uživajte sa prijateljima u najnovijim igrama na Banovom Brdu.

sony 5 iznajmljivanje Banovo Brdo
Sony 5 iznajmljivanje Banovo Brdo 064/42-43-000

Banovo Brdo je naselje koje pripada opštini Čukarica i prostire se od Čukaričke Padine do Košutnjaka. Ime je dobilo po Matiji Banu, Dubrovačkom političaru i dipolomati koji je živeo ovde sredinom 19. veka. Banovo Brdo je gusto naseljen kraj opštine Čukarica i baš zbog tako guste naseljenosti radimo dostavu i sony 5 iznajmljivanje.

Sony 5 iznajmljivanje Bele Vode 064/42-43-000

Iznajmljivanje sony 5 konzola na teritoriji Belih Voda radimo svakim danom u nedelji, vikendom i praznicima po povoljnim cenama. Brza dostava na vašu adresu i veliki izbor najnovijih igara je samo deo naše ponude. Iznajmljivanje UHD LED televizora velike dijagonale u kompletu sa sony 5 konzolom za vaše događaje ili proslave.

sony 5 iznajmljivanje Bele Vode
Sony 5 iznajmljivanje Bele Vode 064/42-43-000

Bele Vode je naselje u opštini Čukarica i najstarije je naselje Beograda poznato još iz doba Neolita. Bele Vode su dobile naziv po istoimenom izvoru koje se nalazi između ulica Bele Vode i Vodovodske. Nalazi se u delu Žarkova na opštini Čukarica i prostire se od Ibarske magistrale do Železnika. Besplatnu dostavu i sony 5 iznajmljivanje radimo u naselju Bele Vode. Pozovite odmah i rezervišite sony 5 konzolu i uživajte sa prijateljima u omiljenim igrama na Belim Vodama.

Sony 5 iznajmljivanje Novi Beograd 064/42-43-000

Sony 5 iznajmljivanje za Novi Beograd radimo svakog dana, vikendom i praznicima po najpovoljnijim cenama i besplatnom dostavom na kućnu adresu. Brza dostava sony 5 konzola i originalna oprema sa velikim izborom igara po povoljnim cenama samo je deo naše bogate usluge. Iznajmljivanje televizora u kompletu sa sony 5 konzolom kao i servis sony 5 konzola i sony 5 džojstika.

sony 5 iznajmljivanje Novi Beograd
Sony 5 iznajmljivanje Novi Beograd 064/42-43-000

Opština Novi Beograd je Beogradska opština i najveća je po broju stanovnika po popisu iz 2011 godine ima preko 200.000 ljudi. Kamen temeljac postavljen je nakon drugog svetskog rata 1948 godine a opština Novi Beograd dobila je status 1952 godina. Novi Beograd je sada metropola koja se i dalje razvija kao poslovno stambeno naselje. Sony 5 iznajmljivanje za Novi Beograd po najpovoljnijim cenama i sa brzom dostavom na adresu. Zato pozovite sada i rezervišite sony 5 konzolu i uživajte sa drugarima u omiljenoj igri na Novom Beogradu.