Servis PS5 konzola

Servis PS5 konzola Beograd 065/80-30-386

Servis PS5 konzola i PS5 džojstika, besplatna dijagnostika.Veliko iskustvo u servisiranju konzola, originalni delovi i alati samo su deo ponude koja nas izdvaja od ostalih servisa za konzole. Servis PS5 konzola i džojstika radimo za pravna i fizička lica 6 dana u nedelji, svakog dana osim nedelje. Plaćanje preko računa za pravna lica i firme.

servis ps5 konzola
Servis PS5 konzola Beograd 065/80-30-386

Servis PS5 konzola i PS5 džojstika-kontrolera za 30 minuta od donošenja u servis, većina naših zadovoljnih mušterija sačeka u našem prostoru servis konzole ili kontrolera. Kvalitetna i brza usluga naših servisera nas izdvajaju od drugih jer poštujemo vaše vreme i radimo servis odmah po prijemu PS5 konzole.

Servis PS5 konzola i PS5 džojstika 065/80-30-386

Najčešći kvarovi kod PS5 konzole:

Servis PS5 konzola originalnim delovima i najsavremenijm alatima na tržištu. Iskusni elektroničari u servisiranju matičnih ploča na nivou komponenti. Svaki PS5 uređaj se detaljno ispituje i testira nakon izvršenog servisa.

servis ps5 konzola all service
Zamena lasera na PS5 konzolama 065/80-30-386

Čišćenje PS5 konzole i zamena termalne paste

Čišćenje i zamena termalne paste na svim čipovima je redovan preventivni servis PS5 konzole. Ova vrsta servisa se radi na svakih 12 meseci ako je PS5 u kućnoj upotrebi a svakih 6 meseci ako je PS5 u igraonici, kafiću ili nekoj drugoj zadimljenoj prostoriji.

Redovnim servisom proudužavate radni vek PS5 konzole i znatno smanjenje buke koju proizvodi prljava i zapušena konzola. Zato pozovite All Servis i zakažite čišćenje vaše PS5 konzole jos danas i produžite njen radni vek.

Na samom izlasku krejem 2020 godine PS5 konzole najnovije generacije počeli su i najnoviji problemi sa hardwerom i softwerom na konzoli. Odmah se javio problem sa softwerom koji je popravljen u sledećem apdejtu. Javljaju se hardverski problemi sa napajanjem, SSD hard diskom, procesorom itd. Simptomi neispravnog napajanja ili matične ploče su sledeći:

  • PS5 konzola izgubi napajanje brzo nakon startovanja igre.
  • PS5 se ne uključuje.
  • PS5 konzola zamrzava sliku za vreme igre.
  • PS5 konzola se isključuje za vreme igre.

Sve ove simptome uspešno rešavamo u našem registrovanom servisu za playstation 5 konzole i playstation 5 dualsense kontrolere-džojstike.

servis ps5 konzola Beograd
Zamena HDMI konektora All Service 065/80-30-386

Najbolja nemačka pasta, tečni metal koja se koristi na playstation 5 konzolama od skoro u našem servisu. Playstation 4 Pro konzole koje su bučnije od ostalih zbog jačine hardvera se jako teško hlade. Termalna pasta tečni metal rešava pregrejavanje i buku vaše PS4 Pro konzole. Thermal Grizzly Conductonaut Liquid Metal Compound. Samo za PS4 Pro konzole i PS5 konzole, termalna pasta tečni metal se ne može koristi na drugim modelima playstation konzola.

PS5 zamena paste
PS5 procesor AMD Zen 2

Pozovite na vreme za servis vaše PS5 konzole, nemojte čekati kada primetite da je konzola bučna. Kada PS5 konzola postane bučna to znači da se procesor pregrejava i može doći do njegovog otkazivanja. Procesor na PS5 konzoli je jedinstven za svaku konzolu i NE MOŽE se menjati, zato je veoma važno doći na vreme na servis PS5 konzole. Pozovite naše ljubazno osoblje i još danas zakažite servis vaše PS5 konzole.

Servis PS5 konzola cena popravke

Servis PS5 konzola i džojstika svakim danom osim nedelje radimo brzo i po povoljnim cenama, cena servisa PS5 konzola zavisi od vrste kvara i od težine nabavke delova. Većinu delova imamo na lageru ali specifični delovi (elektronske komponente) mogu biti teške za nabavku a nekada i nemoguće. Redovnim servisom čišćenja i zamene termalne paste produžiće radni vek PS5 konzole i tako će uštedeti novac koji bi pokrio popravke. Redovan servis PS5 konzole se višestruko isplati.

Servis PS5 konzola po povoljnim cenama u kratkom roku za pravna i fizička lica najboljim alatima na tržištu. Pozovite allservice.rs i zakažite servis ili čišćenje vaše PS5 konzole. Pored servisa konzola i opreme radimo i servis televizora, servis iPhone mobilnih telefona, servis laptopova, servis računara, servis HIFI audio uređaja…