iPhone Servis 065/80-30-386

iPhone Servis – zamena displeja – All Service

iphone zamena dipleja

Servis iPhone telefona:

iPhone 6, iPhone 6 +, iPhone 6s, iPhone 6s+

iPhone 7, iPhone 7 +

iPhone SE

iPhone 8, iPhone 8 + 

iPhone X

Zamena ekrana na iPhone telefonima

All Servis – iPhone servis – zamena displeja je najčešća intervencija na iPhone telefonima. Ekrani na mobilnim telefonima su podložni pucanju pri padovima sa većih visina od 1 metra. Razbijen ekran može i dalje biti u funkciji ali zamenu ne treba dugo odlagati jer posle prvog oštećenja ubrzo dolazi i do drugog većeg oštećenja kada više ne možete videti ni žta se dećava na displeju niti možete ugasiti uređaj. Oštećen displej veoma često pojačano troši bateriju koja i u normalnom stanju ne traje dugo.

Zamena ekrana za sve modele iPhone telefona, brzo i kvalitetno. Zamena ekrana traje od 20 min do 3 sata. Zamenske ekrane koje ugrađujemo su najkvalitetnije izrade i AAAA+ klase. – iPhone servis – zamena displeja – zamena ekrana na iPhone telefonima-

Zamena ekrana na iPhone telefonima: IPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6+, iPhone 6s+, iPhone 7, iPhone 7+, iPhone 8, iPhone 8+, iPhone X

Iphone servis zamena displeja ekrana
iPhone servis – zamena displeja na iPhone telefonima

Zamena baterije na iphone telefonima

Baterije na iPhone telefonima se kvare sve češće. To je već rutinska intervencija u All Servisu.

Stanje vaše baterije možete proveriti na sledeći način:

-Settings > Battery > Battery Health

Ako je healt baterije ispod 80% vreme je da zamenite bateriju na vašem iphone telefonu. Brzo pražnjenje i duže punjenje nego uobičajeno je pokazatelj da je kapacitet baterije manji i bateriju treba zameniti. Zamena baterija na iPhone telefonima možda zvuči jednostavno ali je daleko bezbednije ovu intervenciju prepustiti profesionalnom servisu sa svom potrebnom opremom kako usled intervencije ne bi došlo do oštećenja konektora baterije ili konektora displeja. Takođe treba obratiti pažnju na FLAT kablove koji preko konektora povezuju razne komponente u telefonu.

zamena baterije iphone 6
Zamena baterije na iPhone telefonima

Zamena konektora na iphone telefonima

Konektor za punjenje na iPhone telefonima je isto česta intervencija u All Servisu. Ako vaš telefon ne puni bateriju i ne prepoznaje ga računar kada je povezan USB kablom onda je najverovatnije neispravan konektor (flat kabl) na vašem iphon telefonu. Najčešći uzrok kvara konektora za punjenje je fizičko oštećenje usled nepravilnog korišćenja i korišćenja telefona dok je na punjaču. Nepravilna zamena ekrana na iPhone telefonu može takođe dovesti do oštećenja jako osetljivih konektora a da i ne primetite golim okom jer su konektori veličine manje od desetog dela milimetra.

Samo servis sa profesionalnom opremom uključujući i mikroskopsku kameru može garantovati da do oštećenja nije došlo prilikom intervencije.

zamena konektora iphone telefon
Zamena konektora na iPhone telefonima

Zamena Home dugmeta iphone telefona

Home dugme menjamo na iPhone 5, 5s, 6, 6 plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus iPhone telefonima. Ovo je čest kvar na iPhone telefonima i njegovom zamenom gubite opciju Touch ID jer originalno home dugme je upareno sa procesorom telefona. Zamena ekrana na iPhone telefonima često podrazumeva i zamenu Home dugmeta. Bez opcije Touch ID dugme inače obavlja svoju funkciju povratka na HOME stranicu. Dok ne donesete telefon u servis da se dugme zameni možete koristiti virtuelno HOME dugme koje postavite na ekran kako bi lakše upravljali telefonom.

hqdefault
Zamena home dugmeta na iPhone telefonima

iPhone is disabled. Connect to iTunes

Nakon više neuspešnih pokušaja da otključate iPhone telefon pojavljuje se obaveštenje da je telefon onemogućen i da se konektujete na iTunes kako bi ga otključali. Ovo je još jedan vid zaštite vaših podataka na iPhone telefonu. Apple mnogo ulaže i radi na tome da ti podaci budu zaštićeni po svaku cenu. Tako da ovom metodom osposobljavanja telefona dolazi do brisanja svih podataka i telefon se vraća u fabričko stanje. Proces je vrlo efikasan i bezbedan dok vreme vraćanja telefona u normalno stanje zavisi od odziva njihovog servera odakle se skida novi sistem za vaš telefon.

iPhone is disabled. Connect to iTunes
iPhone is disabled. Connect to iTunes

Google maps

AllService logo png