iPhone Servis 065/80-30-386

iphone zamena dipleja

Servis iPhone telefona:

iPhone 6, iPhone 6 +, iPhone 6s, iPhone 6s+

iPhone 7, iPhone 7 +

iPhone SE

iPhone 8, iPhone 8 + 

iPhone X

Zamena ekrana na iPhone telefonima

Najčešća intervencija u All servisu je zamena displeja, ekrana na iPhone telefonima. Ekrani na mobilnim telefonima su podložni pucanju pri padovima sa većih visina od 1 metra. Zamena ekrana za sve modele iPhone telefona, brzo i kvalitetno. Zamena ekrana traje od 20 min do 3 sata. Zamenske ekrane koje ugrađujemo su najkvalitetnije izrade i AAAA+ klase. -iPhone servis Beograd – zamena displeja-

Zamenu ekrana-displeja radimo za sledeće modele iPhone telefona: IPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6+, iPhone 6s+, iPhone 7, iPhone 7+, iPhone 8, iPhone 8+, iPhone X

Iphone servis zamena displeja ekrana
iPhone servis – zamena displeja na iPhone telefonima

Zamena baterije na iphone telefonima

Baterije na iPhone telefonima se kvare sve češće. To je već rutinska intervencija u All servisu.

Stanje vaše baterije možete proveriti na sledeći način:

-Settings > Battery > Battery Health

Ako je healt baterije ispod 80% vreme je da zamenite bateriju na vašem iphone telefonu. Brzo pražnjenje i duže punjenje nego uobičajeno je pokazatelj da je kapacitet baterije manji i bateriju treba zameniti.

zamena baterije iphone 6
Zamena baterije na iPhone telefonima

Zamena konektora na iphone telefonima

Konektor za punjenje na iPhone telefonima je isto česta intervencija u All servisu. Ako vaš telefon ne puni bateriju i ne prepoznaje ga računar kada je povezan USB kablom onda je najverovatnije neispravan konektor (flat kabl) na vašem iphon telefonu. Najčešći uzrok kvara konektora za punjenje je fizičko oštećenje usled nepravilnog korišćenja i korišćenja telefona dok je na punjaču.

zamena konektora iphone telefon
Zamena konektora na iPhone telefonima

Zamena Home dugmeta iphone telefona

Home dugme menjamo na iPhone 5, 5s, 6, 6 plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus iPhone telefonima. Ovo je čest kvar na iPhone telefonima i njegovom zamenom gubite opciju Touch ID jer originalno home dugme je upareno sa procesorom telefona.

Zamena home dugmeta na iPhone telefonima

iPhone is disabled. Connect to iTunes

Nakon više neuspešnih pokušaja da otključate iPhone telefon pojavljuje se obaveštenje da je telefon onemogućen i da se konektujete na iTunes kako bi ga otključali. Ovo je još jedan vid zaštite vaših podataka na iPhone telefonu. Apple mnogo ulaže i radi na tome da ti podaci budu zaštićeni po svaku cenu. Tako da ovom metodom osposobljavanja telefona dolazi do brisanja svih podataka i telefon se vraća u fabričko stanje. Proces je vrlo efikasan i bezbedan dok vreme vraćanja telefona u normalno stanje zavisi od odziva njihovog servera odakle se skida novi sistem za vaš telefon.

iPhone is disabled. Connect to iTunes
iPhone is disabled. Connect to iTunes

Google maps