PS4 iznajmljivanje Beograd

PS4 iznajmljivanje 064/42-43-000

Iznajmljivanje PS4 konzola radimo na teritoriji Beograda 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Besplatna dostava za ceo Beograd. PS4 iznajmljivanje na vašoj kućnoj adresi za 30 minuta.

ps4 iznajmljivanje
PS4 iznajmljivanje 065/80-30-386 besplatna dostava.

PS4 iznajmljivanje – 1500 din/24h sa 2 džojstika

PS4 iznajmljivanje – 1800 din/24h sa 4 džojstika

PS4 iznajmljivnje radimo za sledeće delove Beograda: Dorćol, Centar, Banjica, Konjarnik, Šumice, Žarkovo, Cerak, Banovo brdo, Petlovo brdo, Vidikovac, Rakovica, Miljakovac, Savski venac, Senjak, Čukarica, Železnik…

Besplatna dostava za sve navedene krajeve Beograd, ostali delovi grada doplata za dostavu. PS4 iznajmljivanje radimo od 2004 godina i tada smo krenuli sa Playstation 2 konzolama.

Najpopularnije igre za PS4 konzolu koje imamo u ponudi: PES 22, FIFA 20, NBA 2K21, GTA 5, NFS, Gran Turismo, Tennis, UFC 3, Crash team racing, Mortal Kombat 11…
ps4 iznajmljivanje
PS4 iznajmljivanje Beograd 064/42-43-000

PS4 iznajmljivanje zaštita od krađe!

Sve naše PS4 konzole imaju ugrađen GPS tracker lokator koji je integrisan sa matičnom pločom PS4 konzole. U svakom trenutku možemo videti gde se konzola nalazi. GPS lokator javlja svaku promenu lokacije automatski i obaveštava nas o promeni lokacije a mi obavestimo dežurnu službu MUP-a koji preuzimaju praćenje i deluju u skladu sa zakonom! GPS tracker lokator takođe možete kupiti kod nas, više o GPS lokatorima za praćenje vozila na strani GPS Tracker Lokator.

Sony 4 iznajmljivanje 064/42-43-000

Sony 4 iznajmljivanje konzola i igara na kućnoj adresi za samo 30 minuta. Poručite Sony 4 i zabavite se sa prijateljima po povoljnoj ceni i ostani kod kuće u vreme pandemije. Originalni džojstici i najnoviji naslovi igara su deo usluga koje nas izdvajaju od drugih.

Pored iznajmljivanja sony 4 i sony 3 konzola bavimo se čipovanjem, servisom i prodajom konzola, opreme i igara. Igre imamo za čipovane i nečipovane konzole, sony 3, sony 4, xbox 360… Kod nas mozete kupiti Playstation i Xbox konzole po najpovoljnijim cenama i sa najdužom garancijom. Sve konzole su detaljno proverene i testirane u našem servisu pre prodaje i garantuje se ispravnost uređaja i opreme. Prodaja originalnih igara za nečipovane konzole, PS3, Xbox 360.

Servis PS4 konzola i opreme za pravna i fizička lica radimo 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Za sve informacije o servisu PS4 konzola i opreme možete videti na stravi PS4 servis

sony 4 iznajmljivanje Beograd
Originalni bežični džojstici uvek ispravni i utegnuti 064/42-43-000

Sony 4 iznajmljivanje sa originalnim bežičnim džojsticima koji se redovno servisiraju kod nas u servisu. PS4 džojstici su uvek utegnuti sa novim analozima i novim gumicama za bolju i precizniju igru u fudbalu. Zaboravite na razvaljene i poluispravne kopije džojstika koje većinom koriste za iznajmljivanje konzola. Najviše pohvala od mušterija dobijamo za odlično stanje i ispravnost džojstika.

Iznajmljivanje PS4 Beograd 064/42-43-000

Iznajmljivanje PS4 konzola na teritoriji Beograda sa besplatnom dostavom na vašu adresu za 30 minuta. Veliki izbor igara i originalni bežični džojstici su deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Često od novih mušterija slušamo primedbe kako su iznajmili sony 4 sa džojsticima koji su neupotrbljivi ili poluispravni. Mi posedujemo svoj servis gde redovno održavamo džojstike i držimo ih uvek u fabričkom stanju.

ps4 iznajmljivanje Beograd
Iznajmljivanje PS4 Beograd 064/42-43-000

Pored PS4 džojstika koji su u odličnom stanju i PS4 konzole koje iznajmljujemo su takođe u odličnom stanju, ispravne i tihe u radu. Redovan servis naših PS4 konzola radi se svakih 3 meseca preventivno što savetujemo svim kolegama jer tako produžuju radni vek konzole. Redovan servis kod PS4 iznajmljivanja je važan jer produžava radni vek konzole znatno u odnosu konzole koja nije održavana propisno.

Iznajmljivanje PS4 konzola radimo i za pravna lica, firme koje žele da plate preko računa, fakture. Registrovani smo u APR-u pod matičnim brojem 65816008, PIB 112018717 za vršenje usluga na teritoriji cele Srbije.

PS4 iznajmljivanje Beograd 064/42-43-000

Iznajmljivanjem konzola se bavimo od 2004 godine i najstariji smo u ovoj delatnosti. Počeli smo sa playstation 2 konzolama i imamo najviše iskustva u ovoj oblasi. Prilikom iznajmljivanja dajemo punu podršku mušterijama oko korišćenja PS4 konzole i pokretanja igara sa konzole. Sve igre su originalne i mogu se igrati online.

Ako posedujete igre za PS4 konzolu ili pozajmite od prijatelja možete igrati na našim PS4 konzolama koje su potpuno ispravne i spremne za igru. Jednostavno nazovite ili pošaljite poruku, sms, viber ili whatsapp i još danas rezervišite PS4 konzolu za iznajmljivanje. PS4 iznajmljivanje najviše porudžbina ima vikendom i praznicima, tada je poželjno rezervisati PS4 konzolu ranije jedan radni dan.

PS5 iznajmljivanje Beograd

PS5 iznajmljivanje uskoro, tačnije u decebru 2020 godine počinjemo sa iznajmljivanjem PS5 konzole. Najnovija generacija konzola Playstation 5 izlazi 19. novembra 2020 godine u evropi a nešto ranije u Americi i Japanu. PS5 iznajmljivanje krećemo prvi u gradu a igre će biti kasnije objavljene.

ps5 iznajmljivanje
PS5 iznajmljivanje-USKORO!

Iznajmljivanje Sony 5 konzola radićemo na teritoriji celog Beograda 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Više o Playstation 5 konzoli možete pročitati na strani Sony Playstation 5.

PS4 iznajmljivanje Čukarica 064/42-43-000

PS4 iznajmljivanje na teritoriji Čukarice 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Besplatna dostava sony 4 konzola za Čukaricu. Najnoviji naslovi, originalni bežični džojstici i brza dostava za Čukaricu je samo deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih.

ps4 iznajmljivanje čukarica
PS4 iznajmljivanje na teritoriji Čukarice 065/80-30-386

Čukarica je velika opština i ona se deli na više krajeva: Žarkovo, Banovo Brdo, Čukarička Padina, Julino Brdo, Železnik, Sremčica, Cerak, Filmski Grad, Košutnjak, Bele Vode, Ada Ciganlija, Makiš, Rupčine, Golf naselje, i Rušanj. PS4 iznajmljivanje za sve navedene krajeve opštine Čukarica sa besplatnom dostavom na kućnu adresu. Više o opštini Čukarica možete pročitati OVDE.

PS4 iznajmljivanje Rakovica 064/42-43-000

PS4 iznajmljivanje na opštini rakovica radimo svakim danom, vikendima i praznicima. Brza dostava na opštini Rakovica kao i originalni džojstici sa velikim izborom aktuelnih igara samo je deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih.

PS4 iznajmljivanje Rakovica
PS4 iznajmljivanje na opštini Rakovica 064/42-43-000

Opština Rakovica zauzima južni deo Beograda i srednje je veličine po veličini. PS4 iznajmljivanje u svim krajevima opštine Rakovica: Vidikovac, Rakovica, Stara Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Kneževac, Kijevo, Kružni Put, Petlovo Brdo, Resnik, Skojevsko Naselje, Stari Košutnjak i Sunčani Breg. Više o opštini Rakovica možete pogledati OVDE.