Servis malih kućnih aparata

Servis malih kućnih aparata

servis malih kućnih aparata
Servis malih kućnih aparata Beograd 064/40-256-01

 • Servis mikro talasnih peći
 • Servis masažera
 • Servis fenova za kosu
 • Servis sokovnika
 • Servis miksera
 • Servis blendera
 • Servis tostera
 • Servis budilnika i satova
 • Aparati za kuvanje na paru
 • Multipraktici i kuhinjski roboti
 • Aparati za pečenje hleba
 • Električni mlinovi za kafu

Servis malih kućnih aparata Beograd

Servisom kućnih aparata se bavimo dugi niz godina i uspešno smo popravljali razne kućne aparate od budilnika preko tostera sve do kućnih robota za održavanje stanova. Veliko iskustvo u oblasti elektronike nas čini idealnim servisom malih kućnih aparata jer svaki savremeni aparat ima u sebi elektronske komponente. Popravka elektronike na nivou komponenti i dijagnostika elktronskih kvarova na vašim kućnim aparatima.

servis malih kućnih aparata
Servis miksera, tostera, blendera, sokovnika, kuvala… 064/40-256-01

Servis malih kućnih aparata radimo 6 dana u nedelji, vikendom i praznicima za pravna i fizička lica. Registrovani servis za vaše male kućne aparate i ostalu elektroniku. Pored servisa malih kućnih aparata radimo i servis televizora, servis playstation konzola, iznajmljivanje playstation konzola, audio servis, servis računara, servis laptopova i ostalih kućnih uređaja.

Današnje savremene porodice ne mogu zamisliti dan bez pomoći malih kućnih aparata. To mogu biti kuhinjski ili drugi aparati koji služe da olakšaju svakodnevnicu savremene porodice koja ima malo vremena za pripremanje hrane ili drugih kućnih poslova. Zato je svakom domaćinstvu neophodan siguran i pouzdan servis malih kućnih aparata.

Servis malih kućnih aparata svih vrsta i prizvođača uspesno popravljamo: Siemens, Bosch, VOX, Clatronix, Miele, Tefal, Kenwood, Gorenje, Moulinex i ostali poznati kineski proizvođači. Servis malih kućnih aparata radimo sa velikim procentom uspešnosti, treba znati da nije moguće popraviti svaki kućni aparat zbog njihovog dizajina i načinom proizvodnje u fabrici.

Neki kućni aparati se nemogu otvoriti bez oštećenja već se mora oštetiti kućište samog uređaja. Takav servis malih kućnih aparata radimo u dogovoru sa mušterijom na njegovu odgovornost. Mali kućni aparati kojima se prilikom otvaranja otećuje kućište su najčešće Kineski brendovi koji ne koriste šrafove da bi uređaj bio lakši i njegova cena niža od konkurencije iz Evrope. Lakši uređaj znači i jeftiniji prevoz iz Kine i tako spuštaju cenu aparata i otežavaju njegov servis. Dijagnostika kvara malih kućnih aparata kod nas u servisu je besplatna!

Servis malih kućnih aparata All Service, Durmitorska 14, Savski venac 064/40-256-01

servis malih kućnih aparata
Servis malih kućnih aparata svih proizvođača 064/40-256-01

Popravka malih kućnih aparata 064/40-256-01

Popravku malih kućnih aparata profesionalnim alatima i originalnim delovima uz garanciju samo deo naše velike ponude serviserskih usluga. Obučeni električari otklanjaju kvarove na elektro instalacijama, bojlerima, grejalicama, TA pećima i svim ostalim elektro urđajima i aparatima za domaćinstvo. Pozovite naše ljubazno osoblje i zakažite jos danas intervenciju naših električara.

Današnji kućni aparati su lošijeg kvaliteta od aparata i proslog veka jer se ugrađuju komponente lošijeg kvaliteta i materijala. Zupčanici u malim kućnim aparatima umesto čelika prave se od plastike i tima je njihov radni vek darastično smanjen u odnosu na čelične zupčanike. Kineski proizvođači malih kućnih aparata su pioniri u pravljenju plastičnih zupčanika u ovakmim uređajima i to rade najviše zbog manje cene i smanjene težine delova. Manja kilaža aparata znači jeftiniji transport do potrošača širom sveta.

popravka malih kućnih aparata
Popravka malih kućnih aparata Beograd, Durmitorska 14 064/40-256-01

Servis malih kućnih aparata cena

Cena servisa malih kućnih aparata zavisi od više faktora kao što je vrsta kvara, težina otvaranja uređaja (neki aparati nisu predviđeni za otvaranje i moraju se seći ili lomiti kućišta), cena zamenskog dela… Naši serviseri se trude da cena popravke vašeg aparata bude što manja i isplativija od novog uređaja. Svakom uređaju se pristupa stručno i profesionalno sa najvećom pažnjom da vaš aparat ponovo postane funkcionalan. Servis malih kućnih aparata i ostalih kućnih uređaja možete zakazati jednim pozivom ili upitom sa sajta www.allservice.rs.