Servis Televizora

Servis televizora 064/40-256-01

servis televizora
Servis Plasma televizora Beograd 064/40-256-01

Servis televizora LCD, LED i Plasma svih proizvođača:

SAMSUNG, TOSHIBA, PANASONIC, QUART, JVC, LG, GRUNDIG, WEG, KENWOOD, PHILIPS, FOX, NEO, Adler,
SONY, VOX, PIONEER, ALPHA, Panasonic, ORION, DAEWOO, SHARP, VIVAX, TESLA, CROWN…

Servis televizora LED, LCD i Plasma radimo za pravna i fizička lica 7 dana u nedelji po povoljnim cenama i originalnim delovima i najsavremenijim alatima za dijagnostiku kvarova.

Servis televizora obuhvata: dijagnostika kvara, zamena pozadinskog osvetljenja, popravka i zamena ploče za napajanje, popravka i zamena glavne ploče, zamena t-con ploče…

Danas se svi elektronski uređaji proizvode mnogo lošije i nekvalitetnije u odnosu na uređaje od pre desetak godina. Uglavnom su komponente svih proizvođača poreklom iz Kine. Neki televizori različitih marki izgledaju potpuno identično. To je zato što i jesu isti. Zapravo te dve fabrike televizora kupuju delove iz iste fabrike. Razlika je samo u tome da li kupuju skuplje kvalitetnije ili jeftinije a lošije komponente.

Ima raznih vrsta kvarova. U zavisnosti od kvara i TV uređaj se ponaša drugačije. Televizor koji se uključi a ne daje sliku, ili ima sliku ali slabiju u nekom delu ekrana. Televizor se ne uključuje ali gori lampica. Posle grmljavine TV ne radi i td. Pozovite nas i detaljno nam opišite kvar vašeg uređaja. Po vašem opisu kvara znaćemo da li da donosite vaš televizor u servis na detaljniju dijagnostiku. Neke vrste kvarova jednostavno nisu za popravku. Na primer slomljeni ekran, mrtvi pikseli panela i td.

Dijagnostika kvara je besplatna.

Postoji mogućnost dolaska na vašu adresu radi preuzimanja neispravnog televizora. Zavisi od trenutne zauzetosti naših ljudi i vaše lokacije. U slučaju da ne uspemo da popravimo uređaj koji smo mi preuzeli na vašoj adresi naplaćujemo samo troškove transporta.

Servis televizora LCD, LED i Plasma televizora obavlja razne vrste intervencija. Popravka logičkih ploča, LED i CFL osvetljenja. Popravka napajanja, reballing procesora, dijagnostika ispravnosti panela, flešovanje eproma, otklanjanje softverskih grešaka i td.

servis televizora
Servis LED televizora 064/40-256-01

Servis televizora i dijagnostika kvarova LCD, LED 064/40-256-01

Servis televizora dijagnostika matičnih ploča i softwera LED i Plasma televizora najsavremenijim alatima i softwerima. Brzo i efikasno otklanjanje kvarova kod svih modela i revizija matičnih ploča kao i sve vrste flešovanja EPROM čipova. Dijagnostika kvarova je besplatna.

Servis televizora Beograd 064/40-256-01

TV servis otklanja sve vrste kvarova na vasim TV uređajima i vrši usluge održavanja istog. TV servis radimo od 1995 godine i može se reći da TV uređaje radimo najduže u karijeri tako da imamo najviše iskustva u TV servisu. Najkomplikovanije popravke televizora su PLASMA televizori. Zbog njihove kompleksnosti i veliki broj ploča i elektronskih komponenti jako je teško dijagnostikovati kvar. Servis plasma televizora po povoljnim cenama sa besplatnom dijagnostikom i originalnim delovima, pozovite odmah i zakažite servis televizora i uživajte u omiljenim filmu ili utakmici.

Servis televizora u Beogradu radimo svakog dana u nedelji, vikendom i praznicima po povoljnim cenama i originalnim delovima. Cena servisa televizora zavisi od više stvari kao što je vreme utrošeno u pronalaženju kvara tj neispravne komponente, težine nabavke delova i cena delova koji se ugrađuju. Mušterije često pitaju preko telefona koliko košta servis televizora a da mi nismo ni videli televizor. Ne možemo reći tačnu cenu a da nismo otvorili televizor i izvršili merenja preciznim insrumentima i utvrdili ili lokalizovali kvar.

Nakon izvršene dijagnostike pozivamo korisnika televizora i tačno preciziramo kvar i cenu koja bi bila za izvršenu uslugu. Ako korisnik ne želi da servisira svoj televizor mi ne naplaćujemo dijagnostiku kvara i besplatno može preuzeti svoj televizor. To je samo deo usluga koje nas izdvajaju od drugih servisa po kvalitetu i brzini popravke televizora svih proizvođača i modela.

servis televizora Beograd
Servis televizora Beograd, zamena pozadinskog LED osvetljenja 064/40-256-01

Servis televizora LED 064/40-256-01

Servis LED televizora svih proizvođača i modela za pravna i fizička lica originalnim delovima po povoljnim cenama. Besplatna dijagnostika kvara, originalni delovi i savremeni alati su deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Pored servisa televizora radimo i iznajmljivanje televizora velikih dijagonala i iznajmljivanje sony 4 i sony 5 konzola kao i servis playstation konzola i džojstika. Servis televizora i opreme radimo dugi niz godina i imamo veliko iskustvo u pronalaženju kvarova na matičnim pločama i radimo popravke na nivou komponente a ne samo zamena cele ploče koja često prevazilazi cenu samog uređaja pa je popravka neisplativa.

Servis LED televizora obuhvata zamenu pozadinskog osvetljenja, zamena naponske ploče, popravka naponske ploče, zamena glavne ploče ili njena popravka na nivou komponente. Servis televizora na nivou komponenti je daleko povoljnije od zamene cele ploče televizora a nekada je i jedino rešenje kada ploča ne može da se nabavi. Naponske i matične ploče je u dosta slučajeva ne moguće naći na našem tržištu i znatno otežavaju servis televizora. Zbog toga All Service ulaže u alate i opremu za lakšu dijagnostiku i brže pronalaženje neispravne komponente na samoj ploči.

Google maps

AllService logo png