Servis Televizora

Servis televizora Beograd 065/80-30-386

Servis televizora
Servis LCD i LED televizora Beograd 065/80-30-386

Servis televizora LCD, LED i Plasma svih proizvođača:

SAMSUNG, TOSHIBA, QUART, JVC, LG, GRUNDIG, WEG, KENWOOD, PHILIPS, FOX, NEO, Adler,
SONY, VOX, PIONEER, ALPHA, Panasonic, ORION, DAEWOO, SHARP, VIVAX, TESLA, CROWN…

Servis televizora LED, LCD i Plasma radimo za pravna i fizička lica, originalnim delovima i najsavremenijim alatima za dijagnostiku kvarova.

Servis televizora obuhvata: dijagnostika kvara, yamena poyadinskog osvetljenja, popravka i zamena ploče za napajanje, popravka i zamena glavne ploče, zamena ticon ploče…

Danas se svi elektronski uređaji proizvode mnogo lošije i nekvalitetnije u odnosu na uređaje od pre desetak godina. Uglavnom su komponente svih proizvođača poreklom iz Kine. Neki televizori različitih marki izgledaju potpuno identično. To je zato što i jesu isti. Zapravo te dve fabrike televizora kupuju delove iz iste fabrike. Razlika je samo u tome da li kupuju skuplje kvalitetnije ili jeftinije a lošije komponente.

Ima raznih vrsta kvarova. U zavisnosti od kvara i TV uređaj se ponaša drugačije. Televizor koji se uključi a ne daje sliku, ili ima sliku ali slabiju u nekom delu ekrana. Televizor se ne uključuje ali gori lampica. Posle grmljavine TV ne radi i td. Pozovite nas i detaljno nam opišite kvar vašeg uređaja. Po vašem opisu kvara znaćemo da li da donosite vaš televizor u servis na detaljniju dijagnostiku. Neke vrste kvarova jednostavno nisu za popravku. Na primer slomljeni ekran, mrtvi pikseli panela i td.

Dijagnostika kvara je besplatna.

Postoji mogućnost dolaska na vašu adresu radi preuzimanja neispravnog televizora. Zavisi od trenutne zauzetosti naših ljudi i vaše lokacije. U slučaju da ne uspemo da popravimo uređaj koji smo mi preuzeli na vašoj adresi naplaćujemo samo troškove transporta.

Servis televizora LCD, LED i Plasma televizora obavlja razne vrste intervencija. Popravka logičkih ploča, LED i CFL osvetljenja. Popravka napajanja, reballing procesora, dijagnostika ispravnosti panela, flešovanje eproma, otklanjanje softverskih grešaka i td.

Servis televizora Beograd
Dijagnostika LCD i LED televizora 065/80-30-386

Servis televizora i dijagnostika kvarova LCD, LED 065/80-30-386

Servis televizora dijagnostika matičnih ploča i softwera LED i Plasma televizora najsavremenijim alatima i softwerima. Brzo i efikasno otklanjanje kvarova kod svih modela i revizija matičnih ploča kao i sve vrste flešovanja EPROM čipova. Dijagnostika kvarova je besplatna.

TV servis Beograd 065/80-30-386

TV servis otklanja sve vrste kvarova na vasim TV uređajima i vrši usluge održavanja istog. TV servis radimo od 1995 godine i može se reći da TV uređaje radimo najduže u karijeri tako da imamo najviše iskustva u TV servisu. Najkomplikovanije popravke televizora su PLASMA televizori. Zbog njihove kompleksnosti i veliki broj ploča i elektronskih komponenti jako je teško dijagnostikovati kvar.

Plasma televizori su najskuplji za popravku zbog utrošenog vremena elektroničara u dijagnostiku kvara.

Google maps

AllService logo png