Servis ARISTON bojlera

Servis ARISTON bojlera Beograd 064/402-5601

Popravka servis ariston bojlera
Servis ARISTON bojlera Beograd 064/40-256-01

Servis ARISTON bojlera radimo povoljno i kvalitetno, nasi elerktrićari otklanjaju sve vrste kvarova na vasim ARISTON bojlerima. Za sve usluge i popravke bojlera možete pozvati našu dežurnu službu i raspitati se odmah. 065/80-30-386

Popravka ARISTON bojlera i elektronike

Servisiramo ARISTON bojlere na teritoriji Beograda, brzo, kvalitetno i profesionalno. Dezurna sluzba 24h dnevno, dolazak na adresu i originalni rezervni delovi su deo naše ponude za fizička i pravna lica. Većinu kvarova na vašim aparatima otklanjamo na licu mesta. Kvarovi na bojlerima su česti i zadaju velike probleme savremenoj porodici kojoj je topla voda neophodna za normal život. Zato naši električari brzo i povoljno otklanjaju kvar na vasim ARISTON bojlerima.

Servis ARISTON bojlera obuhvata:

-Zamena grejača na bojleru

-Zamena termostata na bojleru

-Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

-Zamena creva bojlera

-Zamena instalacije bojlera

-Zamena ili popravka elektronike

-Zamena sondi

-Montaža bojlera

-Demontaža bojlera

-Čišćenje  kamenca iz kazana bojlera

Servis Ariston bojlera Beograd 065/80-30-386

servis ariston bojlera
Servis i ugradnja ARISTON bojlera 064/40-256-01

ARISTON bojler za zagrevanje vode sastoji se od kazana, grejaca, termostata i sigurnosnog ventila. Sve ove komponente su podložne kvarovima i njihova zamena zahteva stučno lice i specijalne alate. Ne prporučujemo da sami otvarate ili popravljate bojler zbog vase bezbednosti. Prepustite to stručnom timu električara koja obavlja ovakve  poslove svakodnevno. Nestručno lice moze dovesti do veće havarije na samom ARISTON bojleru ili instalacijama u objektu.

Ovakve havarije mogu dovesti do požara na instalacijama i ugroziti živote stanara i napraviti veću materijalnu štetu na objektu. Delove koje ugrađujemo su originalni i provereni višestruko u praksi. Garancija na ugrađene delove i rad naših električara nas izdvaja od drugih. Posebni popusti za studente i penzionere nas takođe izdvajaju od drugih električara. Povoljne cene servis ariston bojlera možete videti na strani CENOVNIK.

Nasi električari opremljeni su zaštitnom opremom i alatima za brzo pronalaženje kvarova na bojlerima. Takodje poseduju znanje i iskustvo na terenu i mogu otkloniti  najteže kvarove kod bojlera za zagravnje vode. Zamena creva za toplu i hladnu vodu kod bojlera je najčešća intervencija naših električara.

ARISTON servis elektronike bojlera

servis ariston bojlera
Servis elektronike ARISTON bojlera 064/40-256-01

Servis elektronike ARISTON bojlera radimo na terenu i u našem servisu sa iskusnim elektroničarima. Servis i dijagnostika na nivou komponenti, originalni delovi za ARISTON bojlere. Kvar elektronike na ARISTON bojlerima izaziva kamenac nagomilan na grejaču. Kamenac je toplotni izolator i zbog toga grejači greju vodu duže od uobičajenog. Elektronika se greje usled dugog rada grejača i dolazi do otkazivanja elektronskih komponenti na glavnoj ploči. Zato je važan preventivan servis ARISTON bojlera čišćenjem kazana i grejača svake 2 godine od nagomilanog kamenca.

Cena servisa elektronike ARISTON bojlera zavisi od više faktora: lokacija izvođenja radova (udaljenost), pristupačnost mestu bojlera, itd. Cenovnik montaže i demontaže bojlera možete videti na strani CENOVNIK.

Montaža-demontaža ARISTON bojlera

Montaža i demontaža svih vrsta ARISTON bojlera na teritoriji Beograda radimo stručno sa garancijom na izvedene radove. ARISTON bojleri nove generacije je štedljiviji od običnih i zbog toga se sve više ugrađuje u kupatila prosečnih porodica. Vreme zagrevanja vode kod ARISTON bojlera je duplo kraće od običnih bojlera bez elektronike a pro tome troše manje električne energije od običnih bojlera.

Montaža ARISTON bojlera radi se stručno o po propisanim normama proizvođača. Ne preporučujemo da sami montirate bojler jer ne retko montirajući bojler korisnici oštete neki deo bojlera ili pogrešno povežu instalacije i dolazi do još veće havarije.

Cena montaže i demontaže bojlera zavisi od više faktora: lokacija izvođenja radova (udaljenost), pristupačnost mestu bojlera, horizontalna ili vertikalna montaža, dužina inox creva, komplikovanost ugradnje. Cenovnik montaže i demontaže bojlera možete videti na strani CENOVNIK.

Zamena grejača ARISTON bojler servis 064/40-256-01

zamena grejača ariston bojler beograd
Zamena grejača ARISTON bojler 064/40-256-01

Zamena grejača na svim modelima ARISTON bojlera na terijtoriji Beograda radimo svakog dana u nedelji sa garancijom. Često otkazivanje grejača na bojleru uzrokuje nagomilan kamenac u kazanu i na grejačima. Naši električari svakodnevno viđaju ovakve grejače i rade zamenu na licu mesta. Ako primetite da vaš bojler zagreva vodu duži vremenski period od uobičajenog onda je sigurno nagomilan kamenac i potrebno je čišćenje od kamenca.

Curenje vode iz dihtunga grejača je znak da je isti dotrajao i da mu treba zamena. Nemojte čekati i koristiti bojler ako curi voda iz njega jer može oštetiti osetljivu elektroniku. Nazovite all service i zakažite dolazak električara na vašu adresu.

Cene naših usluga zamene grajača možete videti na starni CENOVNIK.

Čišćenje od kamenca ARISTON bojler servis 064/40-256-01

čišćenje od kamenca ariston bojler
Čišćenje od kamenca ARISTON bojlera 064/40-256-01

Čišćenje od kamenca ARISTON bojlera je rutinska stvar naših radnika na terenu. Zbog tvrdoće vode kod nas dolazi do brzog nagomilavanja kamenca u kazanu i na grejaču bojlera. Kamenac na grejaču se ponaša kao temperaturni izolator i zbog toga se grejač muči da dostigne željenu temperaturu vode. Usled termičke izolacije grejača on višestruko povećava vreme grejanja vode i opterećuje elektroniku koja otkazuje.

Najbolja zaštita od pregorevanja elektronike ARISTON bojlera je preventivno čišćenje ARISTON bojlera od kamenca. Ova intervencija se preporučuje na svake 2 godine. Neki od simptoma nagomilanog kamenca u Ariston bojleru je zujanje dok radi, znatno duže greje vodu od uobičajenog, topla voda kratko traje. Servis ARISTON bojlera i elektronike možete zakazati jednim pozivom i naši električari dolaze na vašu adresu.

Cene čišćenja od kamenca ARISTON bojlera i servis ARISTON bojleramožete videti na strani CENOVNIK.

ARISTON VELIS bojleri

Više o firmi ARISTON pogledajte OVDE.

Servis ARISTON bojlera i elektronike Beograd

Servis ARISTON bojlera i elektronike radimo originalnim delovima i alatima, 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Dolazak na vašu adresu istog dana i servi sariston bojlera za samo jedan sat.