Čipovanje PS3 konzola

Sony 3 čipovanje
Čipovanje PS3 Slim i Super Slim PS3-HEN 3.0

Čipovanje PS3 konzola Beograd 065/80-30-386

Čipovanje svih modela PS3 konzola FAT, Slim i Superslim najnovijim čipom 4.86 CFW. Multiman instaliran za pokretanje igara sa hard diska. Najnoviji CFW 4.86 radi na PS3 konzolama kojima je neispravan laser. Čipovanje PS3 konzole počelo je 2010 godine kada se pojavio jailbreak koji je omogućio pokretanje kopije igara sa hard diska, internog ili externog. Pokretanje homebrew aplikacija. Pokretanje playStation 1 i PlaytSation 2 igara je takođe omogućeno. PS3 konzola je otvorena za razne modifikacije i olakšan je servis jer do tada nije bilo moguće zameniti blueray drajv na PS3 konzoli.

Provera ispravnosti konzole pre čipovanja ili modovanja i konsultacija sa vlasnikom ako postoji neki problem. Ako konzola nije potpuno ispravna (osim lasera) onda se mora izvršiti popravka jer neispravan hardwer se detektuje prilikom apdejta i konzola se softwerski brikuje. Zato je važna provera ispravnosti pre bilo koje modifikacije ili apdejta. Najčešći problem kod PS3 konzole je pregrevanje procesora i grafičkog čipa, neispravan WIFI modul. Prvi simptomi su bučan ventilator koji pokušava da ohladi čipove pa senzor podiže obrtaje ventilatora. Čipovanje PS3 konzole nije moguće ako je neispravan WIFI, BLUETOOTH i elektronika od BLURAY drajva. Dobra stvar kod čipovane konzole je što možete videti tačne temperature procesora i grafike i reagovati na vreme i pozvati All Servis da izvrši neophodan servis.

Šta je čipovanje PS3 konzole i čemu služi?

Čipovanje, modovanje, hakovanje, jailbreak, flešovanje, otključavanje, dekodiranje PS3 konzola je softverski proces koji kada se odradi na pravi način omogućava pokretanje igara i aplikacija sa konzole koje ste skinuli sa interneta ili ste ih sami napravili kao rezervnu kopiju originalne igre. Posedujemo veliki broj igara za PS3 konzolu. Spisak igara za Playstation 3 konzole možete videti ovde:

>>spisak igara za PS3 čipovane konzole<<

Ubacivanje igara na hard disk.

Igre rade sa internog i externog hard diska kao i sa USB fleša.

ALLService 065/80-30-386

Google maps

NOVO! NOVO! NOVO!

Čipovanje PS3 Slim 3000 serije i Superslim konzola HEN! OFW 4.86

HEN 4.86 OFW za PS3 slim 3000 serije i superslim, multiman za pokretanje igara sa Hard Diska ili USB fleša. Igre rade sa internog i eksternog Hard Diska. Veliki izbor igara, zamena Hard Diska na konzoli, nosač hard diska za super slim 12GB, servis, dijagnostika, originalni rezervni delovi, čišćenje i zamena termalne paste.

čipovanje sony 3
Čipovanje PS3 slim i super slim konzola 4.86 HEN

Kako pokrenuti igru na čipovanoj PS3 konzoli HEN 3.0 WEBMAN sistem

Pokretanje igara na čipovanoj PS3 konzoli HEN 3.0 WEBMAN

Čipovanje Sony 3 konzola radi se najkvalitetnijom opremom i alatima na tržištu koje naš servis poseduje. Čipovanje Sony 3 konzola radimo 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Nazovite naše ljubazno osoblje i zakažite čipovanje vaše PS3 konzole u našem servisu 065/80-30-386