Laptop, desktop računari

pc and laptop repairing services
  • Vršimo sve vrste popravki na računarima svih generacija
  • Zamena neispravnih komponenti
  • Popravka integrisanih čipova na matičnoj ploči laptopova.
  • Crni ekran, plavi ekran
  • Zamena kondezatora na matičnoj ploči
  • Čišćenje od nakupljene prljavštine
  • Sklapamo konfiguracije za Vaše potrebe
  • Sređujemo opterećene sisteme i instaliramo nove
  • Instaliranje programa po Vašoj želji

Popravka

Laptop servis Beograd

ALL SERVICE – Laptop servis Beograd – Vršimo popravku laptopova: Lenovo, Acer, HP, Dell, LG, Sony, Asus, Toshiba, Samsung… Najčešći problem na laptopu nastaje nepažnjom korisnika. Ali i usled oštećenja hardvera (polomljen ekran, crni ekran, plavi ekran, flet kabl, baterija, ventilator, polomljen ulaz za punjač-DC, pokvaren punjač, polomljene šarke, laptop se pregreva, itd).

Popravka hardvera na nivou čipa se radi kao zadnja šansa da čipset matične ploče ili grafičke kartice proradi. Zagravanjem čipa se pokušava otopiti sloj kalaja kojim je čip povezan sa pločom, koji je u prekidu te čip ne radi ili ne radi kako treba. Ako ne uspe ova metoda koja se zove REFLOW, radi se REBALLING. Reballing je jedna od najtežih intervencija jer zahteva dosta koncetracije i preciznosti. Radi se uz pomoć specijalne kamere ili mikroskopa. U procesu reballinga se menjaju sve kuglice kojima je čip povezan sa pločom. Ovako se čip vraća u fabričko stanje funkcionalnosti. Ako posle ovih intervencija čip ne proradi znači da je sam čip pokvaren i da mora da se zameni ako je to moguće.

Čišćenje

Čišćenje laptopa je obavezno kada primetite simptome kao što su: laptop se pregreva, radi sporo, sistem se podiže dugo, ventilator ne radi, pojavljuje se plavi ekran. Problem neispravnosti rashladnog sistema na laptopu izaziva nečistoća koji se uvlači i nakuplja u unutrašnjost laptopa. Godišnje je potrebno bar jednom očistiti laptop od prašine, masnoće, pepela, neprijatnog mirisa. Takođe je obavezan test ispravnosti kulera. Čišćenje laptopa, lakši kvarovi i instalacije programa obavljaju se odmah. Moguć je i dolazak na adresu. Komplikovan kvar na laptopu se popravlja u što kraćem roku u laptop servis Beograd servisu.

Sistem

logos

Instaliranje sistema po želji i prema vašem računaru. Instalacija sistema Windows 10, Winows 8, Win 7, XP, MAC i Linux. Reinstal sistema se obavlja i kada je sistem oštećen od strane virusa. Kao i slučajnim brisanjem sistemskih datoteka. Bilo da ste kod kuće ili na poslu, kada smo u mogućnosti dolazimo kod Vas. Uz sistem ide i instaliranje drajvera i besplatnih programa.

Laptop servis Beograd

AllService logo png