Zamena termalne paste PS5 konzole

Zamena termalne paste PS5 konzole radimo svakog dana osim nedelje u Beogradu, Durmitorska 14. Zamena termalne paste je redovan servis koji se radi na 12 meseci ili kraće ako PS5 konzola radi u igraonici ili kafiću gde je zadimljeno od cigareta i konzola se brže zaprlja.

All service preporučije redovan servis PS5 konzole zbog dugotrajnijeg i pouzdanijeg rada PS5 konzole. Uz zamenu termalne paste radi se i detaljno čišćenje od nagomilane prašine koja smanjuje protok vazduha i dolazi do povišene temperature čipova koji mogu otkazati usled pregrevanja.

Zamena termalne paste PS5 konzole
Zamena termalne paste PS5 konzole, All Service Durmitorska 14, 065/80-30-386

Zamena termalne paste PS5 konzola vršimo isključivo najkvalitetnijom termalnom pastom Thermal Grizzly Conductonaut (tečni metal). Thermal Grizzly (made in Germany) je najkvalitetnija industrijska pasta koja se može nabaviti i ima najveću temperaturnu provodljivost koja iznosi čak 73 W/m²K.

Simptomi dotrajale paste PS5 konzole i nagomilane prašine su: buka koju proizvodi ventilator pokušavajući većim obrtajima da ohladi PS5 konzolu, hladan vazduh izlazi sa zadnje strane konzole. To je znak da je termalna pasta istrošena i temperatura se ne prenosi sa čipova na hladnjak. Sistem za hlađenje se redovno čisti radi boljih performansi konzole.

servis konzola Beograd
Zamena termane paste PS5 konzole Beograd

Zamena termalne paste Sony 5 konzole

Zamena termalne paste sony 5 konzole često rade sami korisnici koji nemaju odgovarajuće alate i iskustvo u rastavljanju sony 5 konzole. Prilikom zamene termalne paste oštete konektore ili flet kablove na sony 5 konzoli. U tom slučaju cena servisa je znatno veće i servis je komplikovaniji i u nekim slučajevima nepopravljiv jer je ploča previše oštećena i ne može se reparirati. Savet All Servisa je da zamenu termalne paste PS5 konzole prepustite profesionalcu koji rutinski menja pastu i radi detaljno čišćenje sony 5 konzole za samo 30 minuta.

PS5 ciscenje i zamena termalne paste
All Service, Durmitirska 14, Beograd, 065/80-30-386

Pored zamene paste na PS5 konzolama, radimo i zamenu paste na svi modelima PS4 konzola. Zamenu paste na PS4 konzolama radim za FAT, slim i pro modele. Više o zameni paste na PS4 konozoli pogledajte na ovoj stranici.

Zamena termalne paste PS5 konzole

Zamena termalne paste PS5 konzole kao i zamenu HDMI konektora radimo originalnim delovima u najkraćem roku. Prilikom zamene termalne paste PS5 konzola se rasklapa detaljno i radi se čišćenje svakog dela unutrašnjosti konzole. Nagomilana prašina na ventilatoru i hladnjacima se odstranjuje komprimovanim vazduhom potom se nanosi termalna pasta. Termalna pasta visokog kvaliteta mora biti naneta u odgovarajućem sloju, previše ili premalo termalne paste dobodi do gubitaka i nedovoljnog hlađenja.