Zamena HDMI konektora PS5 konzola

Zamena HDMI konektora PS5 konzola Beograd

Zamena HDMI konektora PS5 konzola radimo profesionalno najnovijim alatima, brzo i kvalitetno. Zamena HDMI konektora na PS5 konzoli obavlja se rutinski u našem servisu za manje od jednog radnog dana. HDMI konektor na PS5 konzolama najčešće strada nepravilnim korišćenjem i padanjem konzole dok je HDMI kabl uboden u konektor. Prilikom pada PS5 konzole, konektor trpi veliku silu i oštete se pinovi na HDMI konektoru.

Ako na TV-u nemate sliku a LED lampa na konzoli svetli bele boje onda je najverovatnije neispravan HDMI konektor na vašoj PS4 konzoli. U nekim slučajevima kada se HDMI konektor toliko ošteti da dođe do prespajanja pinova u konektoru može doći do otkazivanja i HDMI čipa-kontroleraHDMI čip kao i konektor uspesno menjamo originalnim čipom i vracamo vasu PS5 konzolu u ispravno stanje.

HDMI konektori za PS5 konzole koje mi koristimo su originalni i najkvalitetniji na tržištu. HDMI konektor je pasivna elektronska komponenta i kao takva moze se pokvariti jedinio fizičkim oštećenjem, tj nepravilnim rukovanjem i fizičkom silom. Zbog toga garancija na HDMI konektor je nemoguća i naš servis ne daje garanciju na konektore ukljucujuci i HDMI konektor za Sony 5.

HDMI čip-kontorler može otkazati i usled pregrejavanja same konzole koja povišuje temperaturu HDMI čipa i on pregori usled termičkog šoka. Strujni udari iz mreže i udari groma često izazivaju kvar HDMI čipa. HDMI čipovi su pravljeni od miliona MOSFET tranzistora koji su osetljivi na statičke promene i lako pregore.

zamena hdmi konektora ps5
Zamena HDMI čipa PS5 konzola 065/80-30-386

Jedan od naših saveta za dugotrajniji vek konektora je da kada prenosite vaš PS5 uređaj obavezno izvadite HDMI kabl iz konzole. Kada je HDMI kabl uboden a konzola ubačena u torbu ili kesu, lako može doći do oštećenja konektora jer tada se cela težina konzole prenosi na HDMI konektor. Prilikom zamene HDMI konektora savetujemo da promenite i HDMI kabl koji možete kupiti kod nas. Naš HDMI kabl je dobrog kvaliteta, proveren i pouzdan u radu čak i kada se svakodnevno vadi i vraća u konzolu kao što je slučaj u rentiranju konzola i u servisu za konzole. Uvek koristite kvalitetne i proverene HDMI kablove da bi ste produžili vek HDMI konektora.

Pored zamene HDMI konektora PS5 konzole radimo i zamenu termalne paste (tečni metal, Thermal Grizzly), čišćenje od prašine i sve vrste servisa PS5 džojstika. Servis DualSense 5 džojstika, zamena analoga, zamena konektora za punjenje, zamena gumica, zamena flet kablova. Zamena HDMI konektora PS5 konzola svakog dana osim nedelje od 12 do 18h, Durmitorska 14, Beograd, Savski venac.