Servis konzola

Servis konzola 065/80-30-386

Servis konzola PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One, Xbox X, Nintendo…. Servis svih vrsta i modela konzola i kontrolera džojstika kao i čipovanje svih vrsta konzola, čipovanje PS3 konzola, čipovanje PS4 konzola, čipovanje Xbox konzola, čipovanje Nintendo konzola…

Servis konzola radimo sa dugogodišnjim iskustvom , profesionalnim alatima i originalnim delovima po povoljnim cenama za pravna fizička lica. Uspešno popravljamo matične ploče na konzolama, čitače diskova (blueray drajvove), džojstike i kontrolere, zamena lasera na konzolama, zamena hard diska, intalacija softwera, kreiranje naloga za online igranje, zamena oštećenog kućišta konzole, servis džojstika, zamena HDMI porta, zamena USB konektora

Mi smo All Service reistrovani servis elektronike i servisiramo sve vrste elektronskih uređaja kao što su: igračke konzole, mobilni telefoni, televizori, računari i laptopovi, tableti, bluetooth zvučnici i slušalice, audio HIFI uređaje, male kućne aparate…

Specijalnost nam je sevrvis svih vrsta konzola na tržištu kao što su: Playstation 3, 4 i 5, Xbox 360, Xbox One, Xbox X i Nintendo switch konzole. Veliko iskustvo u servisiranju konzola i dodatne opreme kao što su džojstici i kontroleri sa sve vrste konzola.

servis konzola
Servis konzola i džojstika Beograd, Durmitorska 14 All Service 065/80-30-386

Servis konzola Beograd 065/80-30-386

Servis konzola i dodatne opreme radimo u Beogradu na atraktivnoj lokaciju u centru grada u blizini Beograda na vodi, Durmitorska 14 Savski venac između Sarajevske ulice i kneza Miloša kod Sky Line zgrade. Obezbeđen besplatan parking za naše klijente ispred samog lokala servisa. Ako ste iz unutrašnjosti i došli ste u Beograd na jedan dan možete zakazati servis vaše konzole i sačekati popravku iste da ne dolazite 2 puta kod nas, obavezno zakazivanje servisa ako se popravka čeka da bude odmah izvršena. Servis konzola i garancija na izvršene radove, originalni delovi za konzole, stručni elektroničari i prijatan ambijent je deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Nazovite odmah i zakažite servis konzola još danas.

servis konzola
Zamena lasera na svim modelima konzola Beograd 065/80-30-386

Servis konzola i džojstika kontrolera 065/80-30-386

Pored servisa konzola uspešno servisiramo džojstike – kontrolere za sve vrste i modele konzola kao i NACON i Logitech džojstike. Originalni delovi, garancija i brzi servis samo su deo naše bogate ponude koja nas izdvaja od drugih servisa.

  • Servis PS3 džojstika-kontrolera
  • Servis PS4 džojstika-kontrolera
  • Servis PS5 džojstika-kontrolera
  • Servis Xbox One džojstika-kontrolera
  • Servis Xbox X džojstika-kontrolera
  • Servis Nintendo Switch džojstika-kontrolera
  • Servis NACON džojstika-kontrolera
  • Servis Logitech džojstika-kontrolera
  • Servis konzola svih vrsta i modela

Servis konzola i džojstika radimo 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima po povoljnim cenama i originalnim delovima uz garanciju na urađeni servis.

Čišćenje konzola i zamena termalne paste 065/80-30-386

Čišćenje konzole od prašine je redovan servis koji se radi na svakih 12 meseci. A svakih 6 meseci ako PS4 radi u igraonici ili kafiću gde je povećan duvanski dim i prašina. Redovnim servisom produžava se radni vek konzole. Allservis preporučuje redovan servis čišćenja konzole zbog pouzdanijeg dugotrajnijeg rada.

Pasta koju koristimo je najboljeg kvaliteta i viskoznosti. Ne koristimo paste od neproverenih kineskih proizvođača. Veliki broj korisnika pokuša da očisti PS4 od prašine a na kraju konzola završi kod nas u servisu jer je vlasnik konzole oštetio matičnu ploču ili neki od konektora na matičnij ploči i onda se cena popravke višestruko uvećava.

Prepustite posao čišćenja profesionalcima jer je isplativije i odmah gotovo. Posle takve nestručne intervencije konzolu je teže popraviti i samim tim je i cena popravke znatno veća. Ovu vrstu servisa treba uraditi stručno lice kome je to rutina. Čišćenje konzole od prašine i zamena termalne paste kod nas u servisu traje 20 minuta i možete sačekati uz prethodnu najavu i zakazivanje. Servis konzola i opreme radimo profesionalno originalnim delovima po pristupačnoj ceni.

servis konzola
Čišćenje od prašine i zamena termalne paste za sve modele konzola 065/80-30-386

Servis konzola cena 065/80-30-386

Njčešće pitanje naših klijenata je cena servisa konzole, cena servisa konzole zavisi od više faktora kao što je vreme provedeno pri vršenju popravke, cena delova i cena uređaja. Okvirnu cenu možemo reći unapred ali može se desiti da ta cena bude drugačija od preliminarne zbog komplikacija pri rešavanju kvarova. Najskuplja i najteža popravka je popravka matične ploče konzole. Neki kvarovi na matičnoj ploči su nepopravljivi kao što je otkazivanje procesora koji se ne može menjati. Cena servisa konzola varira od konzole do konzole i jako je teško precizno odrediti cenu popravke. Naš servis ne radi popravku bez konsutovanja sa klijentom i ako popravka nije izvršena ne naplaćujemo dijagnostiku.

servis konzola Beograd
Servis konzola Beograd, Durmitorska 14 065/80-30-386

Najčešća intervencija kod nas u servisu je čišćenje konzole i zamena termalne paste na procesoru konzole. Čišćenje i zamenu paste na vašoj konzoli možete zakazati i sačekati servis čišćenja konzole kod nas koji traje 20 minuta. Ovaj servis konzole je rutina u našem servisu i obavlja se za najviše 20 minuta od prijema konzole. Paste koje koristimo su najboljeg kvaliteta i ne koristimo neproverene kineske termalne paste već samo najbolje a to je pasta nemačkog prizvođača Thermal Grizzly.