Zamena HDMI konektora PS4 065/80-30-386 AllServis Beograd

Zamena HDMI konektora na PS4 konzoli 065/80-30-386

Zamena HDMI konektora na Playstation 4 konzoli obavlja se rutinski u našem servisu za manje od 30 minuta. HDMI konektor na PS4 konzolama najčešće strada nepravilnim korišćenjem i padanjem konzole dok je HDMI kabl uboden u konektor. Prilikom pada PS4 konzole, konektor trpi veliku silu i oštete se pinovi na HDMI konektoru. Ako na TV-u nemate sliku a LED lampa na konzoli svetli bele boje onda je najverovatnije neispravan HDMI konektor na vašoj PS4 konzoli. U nekim slučajevima kada se HDMI konektor toliko ošteti da dođe do prespajanja pinova u konektoru može doći do otkazivanja i HDMI čipa-kontrolera. HDMI čip kao i konektor uspesno menjamo originalnim čipom i vracamo vasu PS4 konzolu u ispravno stanje.

zamena hdmi konektora playstation 4
HDMI konektor i HDMI čip PS4 slim

Zamena HDMI konektora PS4-Cena 5000 dinara.

Zamena HDMI čipa PS4-Cena 8000 dinara

Pozovite i zakažite zamenu HDMI konektora u našem servisu 065/80-30-386

HDMI konektori za PS4 konzole su originalni i najkvalitetniji na tržištu. HDMI konektor je pasivna elektronska komponenta i kao takva moze se pokvariti jedinio fizičkim oštećenjem, tj nepravilnim rukovanjem i fizičkom silom. Zbog toga garancija na HDMI konektor je nemoguća i naš servis ne daje garanciju na konektore ukljucujuci i HDMI konektor za Sony 4.

Jedan od naših saveta za dugotrajniji vek konektora je da kada prenosite vaš PS4 uređaj obavezno izvadite HDMI kabl iz konzole. Kada je HDMI kabl uboden a konzola ubačena u torbu ili kesu, lako može doći do oštećenja konektora jer tada se cela težina konzole prenosi na HDMI konektor. Prilikom zamene HDMI konektora savetujemo da promenite i HDMI kabl koji možete kupiti kod nas. Naš HDMI kabl je dobrog kvaliteta, proveren i pouzdan u radu čak i kada se svakodnevno vadi i vraća u konzolu kao što je slučaj u rentiranju konzola i u servisu za konzole. Uvek koristite kvalitetne i proverene HDMI kablove da bi ste produžili vek HDMI konektora.

Zamenu HDMI konektora radimo i na Playstation 3, PS3 konzolama kao i zamenu HDMI čipa-kontrolera. Više o servisu i čipovanju PS3 konzola možete videti na ovim stranicama:

Čipovanje PS3 konzola

Servis PS3 konzola