Servis PS4 konzola

Servis PS4 konzola Beograd 065/80-30-386

Servis PS4 konzola i džojstika, besplatna dijagnostika. Veliko iskustvo u servisiranju konzola, originalni delovi i najnoviji alati samo su deo ponude koja nas izdvaja od ostalih servisa za konzole. Servis konzola i džojstika radimo za pravna i fizička lica 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Plaćanje preko računa za pravna lica i firme.

servis sony 4 beograd
Zamena paste na PS4 konzoli.

Servis PS4 konzola slim, fat i pro Beograd 065/80-30-386

Najčešći kvarovi kod PS4 konzole:

Servis PS4 konzola i džojstika kontrolera 065/80-30-386

Servis PS4 konzola radimo profesionalno sa velikim iskustvom i originalnim delovima. Njačešće intervencije u All Servisu su zamena HDMI konektora, zamena termalne paste, čišćenje PS4 konzole, zamena HDMI čipa, zamena hard diska, zamena lasera, zamena mehanike blueray drajva, popravka matične ploče… Ima još dosta manje poznatih kvarova ali ovi se redovno viđaju kod nas u servisu.

Alati, komponente i postrošni materijali su najboljeg kvaliteta i izrade, termalna pasta koju koristimo je najbolja na tržištu (Thermal Grizzly). Pored servisa PS4 konzola radimo i servis PS5 konzola i PS5 džojstika. Servis PS5 konzola uključuje: zamena termalne paste PS5 konzole, čišćenje PS5 konzole, zamena HDMI konektora, zamena HDMI čipa, zamena USB konektora, popravka matične ploče, popravka napajanja i ostali menje poznati kvarovi.

Google maps

servis i popravka dualshock 4 dzojstika

Servis i popravka Dualshock 4 kontrolera, džojstika 065/80-30-386

All servis uspešno popravlja Dualshock 4 kontrolere, džojstike za Playstation 4 konzole. Rešavanje svih vrsta kvarova na DS4 džojsticima originalnim delovima. Testiranje džojstika posle izvršenog servisa.

Najčešći kvarovi Dualshock 4 kontrolera, džojstika:

servis playstation 4 konzola beograd
Čišćenje Sony 4 konzola Beograd 065/80-30-386

Preventivan servis Playstation 4 konzola

Čišćenje i zamena termalne paste na svim čipovima je redovan preventivni servis PS4 konzole. Ova vrsta servisa se radi na svakih 12 meseci ako je PS4 u kućnoj upotrebi a svakih 6 meseci ako je PS4 u igraonici, kafiću ili nekoj drugoj zadimljenoj prostoriji.

Redovnim servisom proudužavate radni vek PS4 konzole i znatno smanjenje buke koju proizvodi prljava i zapušena konzola. Zato pozovite All servis i zakažite čišćenje vaše PS4 konzole jos danas i produžite njen radni vek.

Servis PS4 konzola – FAT model

Servis PS4 FAT konzola, dijagnostika kvarova, popravka matične ploče, servis BlueRay drajva. Najčešći kvarovi kod PS4 FAT konzola: BLOD (PS4 se uključuje i blinka plavo svetlo a nema slike na televizoru), otkazivanje lasera, neispravno napajanje, BlueRay ne uvlači diskove, oštećeni konektori na matičnoj ploči…

servis ps4 konzola
Servis PS4 konzola FAT 065/80-30-386

Servis PS4 konzola – Slim model

Servis PS4 Slim konzola radimo svakim danom, vikendom i praznicima sa garancijom na ugrađene delove. PS4 slim model je manji, lakši i tiši pri radu od svog prethodnika PS4 FAT modela. Težina i gabariti su prepolovljeni takođe je znatno smanjena potrošnja električne energije a samim tim i grejanje čipova i same konzole. PS4 slim je pouzdanija od FAT konzole i svima preporučujemo da kupuju isključivo PS4 slim modele.

ps4 servis konzola slim
Servis PS4 konzola slim modeli 065/80-30-386

PS4 konzole slim modeli su daleko tiši i pouzdaniji u radu od svog predhodnika. Slim modeli imaju i daleko manje harderskih kvarova koje su imale FAT konzole. Problemi sa mehanikom Blu ray drajva su ređi kao i BLOD (blue light of deth) i laserske diode ređe zakazuju nego kod PS4 FAT modela. Više o Sony 4 slim konzoli možete pročitati OVDE.

Servis PS4 konzola – PRO model

Servis PS4 konzola PRO modeli radimo svakim danom 365 dana godišnje, vikendom i praznicima. Originalni delovi i brza dijagnostika najnovijim alatima je deo usluga koje nudimo na tržištu. Servis PS4 PRO konzola radimo od izlaska konzole. Iskustvo i dobro obučeni elektroničari naš servis svrstava u najbolje regionu.

servis sony 4 konzola Beograd
Servis PS4 konzola PRO modeli 065/80-30-386

servis ps4 konzola

Servis PS4 konzola i servis PS4 Dualshock 4 džojstika kontrolera radimo 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Servis Sony 4 konzola i džojstika radimo najsavremenijim alatima i originalnim delovima za PS4 konzole. Naši elektroničari sa dugogodišnjim iskustvom otklanjaju kvarove za najkraće moguće vreme. Servis PS4 konzole obično se uradi isti dan kada je vaša PS4 konzola primljena na servis. 065/80-30-386