Servis PS5 kontrolera

Servis PS5 kontrolera džojstika

Servis PS5 kontrolera originalnim delovima. Servis PS5 džojstika kontrolera radima za pravna i fizička lica svakog dana osim nedelje. All servis uspešno popravlja DualSense PS5 kontrolere, džojstike za Playstation 5 konzole. Rešavanje svih vrsta kvarova na PS5 džojsticima originalnim delovima. Testiranje džojstika posle izvršenog servisa.

servis ps5 džojstika kontrolera
Servis PS5 DualSense džojstika kontrolera 065/80-30-386

Servis i popravka PS5 DualSense džojstika kontrolera

Najčešći kvarovi kod PS5 DualSense kontrolera, džojstika:

  • Zamena analoga i pečurkica na PS5 DualSense džojsticima
  • Zamena gumica i tastera na PS5 džojsticima
  • Zamena konektora za punjenje
  • Zamena baterije na PS5 džojstiku
  • Zamena FLAT kablova na PS5 džojstiku
  • Zamena matične ploče na PS5 džojstiku
  • Zamena mikro tastera na matičnoj ploči
  • Popravka matične ploče PS5 džojstika
  • Dijagnostoka dzojstika i maticne ploce

Pored servisa PS5 kontrolera radimo i DualShock 4 kontrolere za PS4 konzole kao i servis PS4 konzola i opreme. DualSense PS5 kontroler je poslednja generacija kontrolera iz kompanije sony. Generalno kontroler je ostao isti što se tiče njegovog hardwera i veoma je sličan DualShock 4 džojstiku. Anlogne palice, arhitektura matične ploče i vibracija se nisu mnogo promenili od predhodne generacije. Time je servis PS5 džojstika sličan servisu PS4 kontrolera po ceni i usluzi.

servis ps5 kontrolera
Servis PS5 kontrolera 065/80-30-386

Servis PS5 džojstika cena i rok servisiranja

Cena servisa PS5 kontrolera zavisi od vrste kvara i cene komponenti koje su zamenjene. Kraćim razgovorom i opisom kvara možemo vam reći približnu cenu servisa PS5 kontrolera, džojstika. Tačnu cenu popravke utvrđujemo kada PS5 džojstik stigne u naš servis i obavimo detaljan pregled. Dijagnostika i vreme servisa obično traje oko 15 minuta i možete sačekati popravku kod nas.

Specifični kvarovi na matičnoj ploči PS5 džojstika zahtevaju više vremena za servis i džojstik mora ostati na servisu jedan dan. Zamena čipa za punjenje baterije je najteži i najskuplji za servisiranje. Do otkazivanja čipa za punjenje baterije na PS5 džojstiku najčešće dolazi korišćenjem neorginalnih punjača od drugih uređaja.

Pored servisa PS5 džojstika kontrolera radimi i iznajmljivanje Sony 5 konzola, više o tome na strani sony 5 iznajmljivanje.