Zamena konektora za punjenje laptop

Zamena konektora za punjenje laptop 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje laptop za sve vrste i modele laptopova: Toshiba, Asus, Dell, HP, Lenovo, Acer, LG… Servis laptopova i opreme za pravna i fizička lica originalnim delovima uz garanciju. Jedan od najčešćih kvarova na laptopovima je neispravan ili oštećen DC konektor za punjenje. Do oštećenja DC konektora za punjenje laptopa dolazi zbog neadekvatne upotrebe i stalnog pomeranja i natezanja kabla i konektora za punjenje laptopa.

zamena konektora za punjenje laptop Beograd
Zamena DC konektora za punjenjenja za sve modele laptopova 065/80-30-386

Većina korisnika odlaže dolazak u servis i zamenu konektora za punjenje i konstantno nateže kabl i traži ugao pod kojim će raditi punjenje. Neznajući da time samo pogoršavaju situaciju i nagomilavaju troškove servisa koji će uslediti. Takvim korišćenjem laptopa dolazi do oštećenja baterije jer detektuje veliki broj punjenja i dolazi do brzog smanjenja njenog kapaciteta. Manji kapacitet baterije rezultuje kraće vreme baterije za upotrebu laptopa bez punjača.

Ovaj problem odraziće se i na hard disk koji se takvim isprekidanim punjenjem ošteti i vremenom dolazi do njegovog otkazivanja a sa njim odlaze i podaci koji se ne mogu povratiti. Zamena konektora za punjenje na laptopu rešava i sprečava ove probleme, znatno produžuje radni vek baterije i hard diska na laptopu.

Zamena konektora za punjenje laptop cena i rok servisiranja

Cena zamena konektora za punjenje laptopa zavisi od više faktora: Cena konektora koji se ugrađuje, težina zamena konektora, težina nabavke konektora punjenja i cene samog laptopa. Cena zamene konektora za punjenje varira od 2000 din do 6000 dinara za teže i skuplje intervencije kod zamene konektora za punjenje laptopa.

zamena konektora za punjenje laptop
Zamena konektora za punjenje laptop 065/80-30-386

Rok servisiranja zamene konektora za punjenje laptopa obično je istog dana kada stigne laptop u naš servis. Nekada je obim posla veći ili je nabavka konektora za punjenje otežana tada servis nešto duže traje. Pozovite allservice.rs i zakažite zamenu konektora za punjenje laptopa. 065/80-30-386

Zamena DC konektora za punjenje laptop Beograd 065/80-30-386

Zamena DC konektora za punjenje laptopa radimo u Beogradu a takođe primamo pošiljke od mušterija koje žive van Beograda. Vaš laptop možete poslati bilo kojom kurirskom službom u naš servis i mi ćemo u najkraćem roku zameniti konektor punjenja i poslati vaš laptop nazad na vašu adresu. BEX, AKS, Postexpress, Dailyexpress i ostale kurirske službe sarađuju sa nama već godinama i nikada nismo imali problema oko pošiljaka.

zamena dc konektora za punjenje laptop Beograd
Zamena DC konektora za punjenje preko kurirskih službi za celu Srbiju 065/80-30-386

Zakažite servis zamene konektora punjenja laptop računara još danas i pošaljite ako niste iz Beograda a mi ćemo u najkraćem roku uraditi zamenu konektora punjenja i poslati vaš laptop nazad. Hvala na ukazanom poverenju Allservice.rs 065/80-30-386

Pored usluge zamene konektora za punjenje laptop računara radimo i zamenu HDMI konektora, zamenu audio konektora, zamenu USB konektora i servis: Sony 4 i Sony 5 konzola i džojstika, servis televizora, servis računara, servis iPhone telefona, servis HIFI audio uređaja…

Zamenu konektora radimo i za PS4 i PS5 džojstike, zamena HDMI konektora na PS3, PS4 i PS5 konzolama, zamena konektora na audio hifi uređajima, zamena konektora na matičnim pločama računara i televizora… Može se reći da radimo zamenu konektora svih vrsta i modela na svim uređajima.

Zamena konektora za punjenje laptop servis Beograd 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje laptop računara svakim danom osim nedelje, vikendom i praznicima u Beogradu za pravna i fizička lica. Plaćanje u gotovini ili preko računa za pravna lica i firme. Servis laptopova po povoljnim cenama i dugogodišnje iskustvo u servisiranju laptopova i računara. Najnoviji alati i iskusni elektroničari samo su deo naše punude koja nas izdvaja od drigih servisa.

zamena konektora laptop
Laptop servis Beograd 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje laptop računara brzo, povoljno i profesionalno u Beogradu za celu Srbiju slanjem preko kurirske službe. Sačuvajte vaš laptop uređaj i ne ignorišite oštećen konektor punjenja koji prekida punjenje. Njegovom zamenom produžićete radni vek laptopa, baterije i hard diska. Ispravan konektor čuva komponente i osigurava neometan rad vašeg laptop računara.