Zamena konektora za punjenje Iphone

Zamena konektora za punjenje Iphone 065/80-30-386

Zamena konektora punjenja za sve modele iPhone telefona. Iphone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6+, iPhone 6s+, iPhone 7, iPhone 7+, iPhone 8, iPhone 8+, iPhone X….

zamena konektora punjenja iphone
Zamena konektora punjenja na svim modelima iPhone telefona 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje i servis iPhone telefona radimo za sve modele iPhone telefona. Profesionalni servis i originalni delovi su samo deo koji nas izdvaja od drugih. Zamenu konektora za punjenje radimo brzo i profesionalno za samo 30 minuta. Ako vaš iPhone telefon sporo puni bateriju ili je uopšte ne puni onda je vreme za zamenu konektora punjenja. Telefon ne registruje punjač i kompijuter ne vidi telefon kada se poveže USB kablom onda je to znak za neispravan ili oštećen konektor za punjenje.

zamena konektora punjenja iphone
Zamena konektora za punjenje iPhone 5s/6/6s/6+/6s+/7/7+/8/8+/X 065/80-30-386

Zamenom konektora za punjenje dobijate ispravan i funkcionalan telefon, takođe produžujete i radni vek baterije jer struja punjenja je prave jačine i baterija duže traje. Konektor za punjenje je osetljiva mehanička komponenta koja se lako ošteti nepravilnim korišćenjem. Oštećenja konektora za punjenje izazivaju neorginalni (kopije) kablovi i korišćenje telefona dok je povezan kabl za punjenje. Mehanička oštećenja mogu biti tolika da se pinovi na konektoru prespoje i da dođe do kvara matične ploče.

Zamena konektora za punjenje cena 065/80-30-386

Cena zamene konektora za punjenje zavisi od više faktora a neki od njih su: model telefona, starost telefona, težina zamene konektora za punjenje, cena nabavke konektora… All Service poseduje veliki lager konektora za punjenje ne samo za iPhone mobilne telefone već i za PS4 i Ps5 džojstike, laptopove, tablete i ostale elektronske uređaje. Postoje specifični i retki konektori pa je njihova nabavka teža i u nekim slučajevima nemoguća.

Zamena konektora za punjenje iPhone i ostalih mobilnih telefona najčešće je tipa mikro USB i USB C. Oni su jako slični na izgled ali postoji više desetina različitih. Zamena konektora za punjenje iPhone telefona nije laka i ne preporučuje se početnicima zbog neadekvatnog alata i neiskustva u servisu iPhone mobilnih telefona. Za iskusnog profesionalca nije važan tip konektora i model iphone mobilnog telefona ili drugog uređaja. Zamenu konektora punjenja obavlja rutinski i precizno u najkraćem roku.

Zamena konektora za punjenje PS4 džojstik

Zamena konektora za punjenje originalnim delovima 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje iPhone telefona radimo originalnim konektorima i pouzdanim alatima sa iskustvom. Testiranje konektora punjenja posle izvršene zamene originalnim konektorom. Testiranje kablova za punjenje koji često prave probleme i oštećuju konektor za punjenje. Zamenu konektora punjenja radimo za sve vrste mobilnih telefona, tableta, PS4 i PS5 džojstika, laptopova…

Pored zamena konektora za punjenje iPhone telefona radimo i zamenu drugih konektora koji su podložni ođštećenju, HDMI, USB, audio konektori. Zamena HDMI porta na PS4 i PS5 konzolama je česta intervencija u AllService-u obavlja se rutinski za 25 minuta. Pozovite odmah i zakažite zamenu konektora za punjenje još danas 065/80-30-386

zamena konektora iphone telefoni
Zamena konektora za punjenje iPhone originalnim delovima 065/80-30-386

iPhone telefon ne puni bateriju, šta uraditi pre dolaska u servis?

Pre dolaska u iPhone servis možete očistiti konektor punjenja pincetom ili drugim tankim predmetom. Izvadite prašinu koja se vremenom nakupila u konektoru punjenja. Isključite telefon i pažljivo izvucite pincetom veće komade nečistoće i očistite alkoholom konektor na samom punjaču.

Proverite da li puni sa drugim kablom i da li je sam punjač ispravan. Ako sve to uradite a telefon i dalje ne puni bateriju onda morate doći kod specijaliste u servis iPhone telefona.

zamena konektora za punjenje
Servis iPhone mobilnih telefona 065/80-30-386

Zamena konektora za punjenje za 20 minuta 065/80-30-386

Konektor za punjenje na iPhone telefonima je isto česta intervencija u All Servisu. Ako vaš telefon ne puni bateriju i ne prepoznaje ga računar kada je povezan USB kablom onda je najverovatnije neispravan konektor (flat kabl) na vašem iphon telefonu. Najčešći uzrok kvara konektora za punjenje je fizičko oštećenje usled nepravilnog korišćenja i korišćenja telefona dok je na punjaču. Nepravilna zamena ekrana na iPhone telefonu može takođe dovesti do oštećenja jako osetljivih konektora a da i ne primetite golim okom jer su konektori veličine manje od desetog dela milimetra.

Sve o novim modelima iPhone telefona i tableta pogledajte ovde.