Čišćenje PS5 konzole

Čišćenje PS5 konzole i zamena termalne paste, Beograd 065/80-30-386

Čišćenje PSkonzole od prašine je redovan servis koji se radi na svakih 12 meseci asvakih 6 meseci ako PS4 radi u igraonici ili kafiću gde je povećan duvanski dim i prašina. Redovnim servisom produžava se radni vek konzole. Allservis preporučuje redovan servis čišćenja PS5 konzole zbog pouzdanijeg i dugotrajnijeg rada PS5 konzole.

Pasta koju koristimo je najboljeg kvaliteta i viskoznosti. Thermal Grizzly Conductonaut tečni metal, Ne koristimo paste od neproverenih kineskih proizvođača. Nanošenjem paste lošijeg kvaliteta rezultuje pregrejavanje i broblem se ne rešava! Veliki broj korisnika pokuša da očisti PS5 od prašine a na kraju konzola završi kod nas u servisu jer je vlasnik konzole oštetio matičnu ploču ili neki od flat kablova.

Posle takve nestručne intervencije konzolu je teže popraviti i samim tim je i cena popravke znatno veća. Ovu vrstu servisa treba uraditi stručno lice kome je to rutina. Cena čišćenja PS5 konzole je besplatna ako se radi servis zamena HDMI konektora koji je čest kvar kod PS5 konzole. Čišćenje je besplatno prilikom zamene HDMI porta jer se matična ploča mora izvaditi a samim tim je proces rasklapanja već obavljen i ne naplaćujemo uslugu čišćenja PS5 konzole. Čišćenje PS5 konzole vršimo za 30 minuta najkvalitetnijom pastom na tržištu thermal grizzly conductonaut made in Germany.

PS5 čišćenje konzole Beograd

Nagomilana prasina u sistemu za hladjenje Playstation 5 konzole.
Nagomilana prašina u sistemu za hlađenje Playstation 5 konzole.

Pregrevanje PS5 konzole

Prvi simptomi pregrevanja PS5 konzole su bučan ventilator kada igrate igru i buka se vremenom povećava. To je znak da je radna temperatura mnogo veća od uobičajena pa sistem pokusava da se ohladi povećavanjem obrtaja ventilatora. Posle nekog vremena PS5 će početi da se gasi uz poruku “system is too hot and will be shut down“.

To znači da sistem za hlađenje ne može ohladiti čipove ni sa najvećim obrtajem ventilatora. Naš savet korisnicima je da urade redovan servis pre pregrevanja i sačuvaju čipove od termalnog šoka. Redovan servis se radi na 12 meseci ili na 6 meseci ako je u pitanju igraonica ili kafić gde je povećan duvanski dim i prašina.

Čišćenje PS5 konzole Beograd 065/80-30-386

Servis čišćenja PS5 konzole radimo 6 dana u nedelji, pozovite i zakažite servis PS5 konzole u jedinom stručnom servisu u Beogradu. Takođe radimo i ostale usluge servisa PS4 konzola i džojstikaServis čišćenja PS4 konzola radimo na svim modelima: PS4 FAT, PS4 Slim i PS4 Pro konzolama za 20 minuta.

Dok popijete kafu vaša konzola je očišćena i servisirana. Mi poštujemo vaše vreme i vršimo servis PS5 konzola za samo 30 minuta. Nema potrebe da dolazite 2 puta jer možete sačekati servis vaše PS5 konzole. Pozovite i zakažite termin 065/80-30-386

Čišćenje PS5 konzole možete sačekati ako vam se žuri ili ne možete dolaziti dva puta do servisa. Ako se čišćenje PS5 konzole radi odmah na licu mesta onda je najava i zakazivanje obavezno! Pre dolaska na čišćenje PS5 konzole samo se najavite telefonom da se oslobodi radni sto i donosite PS5 konzolu bez kablova, džojstika i opreme. Naš servis poseduje svu dodatnu opremu za PS5 konzole i ne morate donositi svoju.

čišćenje ps5 konzole
Nagomilana prašina u PS5 konzoli, All Service, Durmitorska 14, Beograd 065/80-30-386

Nagomilana prašina u PS5 konzoli dovodi do znatno manjeg protoka vazduha kroz PS5 konzolu i time se temperatura u kućištu konzole povećava. Kada temperatura kućišta PS5 konzole dostigne kritičnu vrednost dolazi do otkazivanja nekih od čipova sa matične ploče PS5 konzole. Najčešće otkazuje HDMI kontroler čip, South Bridge čip, APU čip ili USB kontroler čip. Cena zamene jednog od ovih čipova je daleko veća od cene redovnog servisa čišćenja PS5 konzole, zato uradite na vreme redovan servis čišćenja PS5 konzole i uštedite novac na popravkama matične ploče.