Čišćenje PS4 konzole i zamena termalne paste, Beograd 065/80-30-386

Zamena paste ps4
Čišćenje PS4 konzole i zamena termalne paste

Čišćenje PS4 konzole od prašine je redovan servis koji se radi na svakih 6 meseci. A svaka 3 meseca ako PS4 radi u igraonici ili kafiću gde je povećan duvanski dim i prašina. Redovnim servisom produžava se radni vek konzole. Allservis preporučuje redovan servis čišćenja ps4 konzole zbog pouzdanijeg dugotrajnijeg rada PS4 konzole. Pasta koju koristimo je najboljeg kvaliteta i viskoznosti. Ne koristimo paste od neproverenih kineskih proizvođača. Veliki broj korisnika pokuša da očisti PS4 od prašine a na kraju konzola završi kod nas u servisu jer je vlasnik konzole oštetio matičnu ploču ili neki od flat kablova. Posle takve nestručne intervencije konzolu je teže popraviti i samim tim je i cena popravke znatno veća. Ovu vrstu servisa treba uraditi stručno lice kome je to rutina.

Nagomilana prašina u sistemu za hlađenje Playstation 4 konzole.

Pregrevanje PS4 konzole

Prvi simptomi pregrevanja PS4 konzole su bučan ventilator kada igrate igru i buka se vremenom povećava. To je znak da je radna temperatura mnogo veća od uobičajena pa sistem pokusava da se ohladi povećavanjem obrtaja ventilatora. Posle nekog vremena PS4 će početi da se gasi uz poruku “system is too hot and will be shut down“. To znači da sistem za hlađenje ne može ohladiti čipove ni sa najvećim obrtajem ventilatora. Naš savet korisnicima je da urade redovan servis pre pregrevanja i sačuvaju čipove od termalnog šoka. Redovan servis se radi na 12 meseci ili na 6 meseci ako je u pitanju igraonica ili kafić gde je povećan duvanski dim i prašina.

Nagomilana prašina u ventilatoru PS4 konzole

Čišćenje PS4 konzole Beograd 065/80-30-386

Servis čišćenja PS4 konzole radimo 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, pozovite i zakažite servis PS4 konzole u jedinom stručnom servisu u Beogradu. Takođe radimo i ostale usluge servisa PS4 konzola i džojstika. Servis čišćenja PS4 konzola radimo na svim modelima: PS4 FAT, PS4 Slim i PS4 Pro konzolama za 20 minuta. Dok popijete kafu vaša konzola je očišćena i servisirana. Mi poštujemo vaše vreme i vršimo servis PS4 konzola za samo 20 minuta. Nema potrebe da dolazite 2 puta jer možete sačekati servis vaše PS4 konzole. Pozovite i zakažite termin 065/80-30-386

Iznajmljivanje PS4 Beograd