GPS Tracker Lokator

GPS tracker lokator-WT07

GPS Tracker lokator za praćenje vozila, kamiona, autobusa i plovila. Najnoviji model GPS Trackera WT07 za 2020 godinu. GPS lokator radi preko GPS satelita a podatke šalje na aplikaciju preko GPRS mreže. GPS tracker je SIM free i podržava SIM karticu bilo kog operatera. Automobil ili drugo vozilo možete pratite uživo preko mobilne aplikacije. Aplikacija podržava Andriod uređaje i IOS.

gps pracenje vozila magnet
Istorija kretanja i brzine vozila poslednjih 6 meseci

GPS WT07 cena – 8300 dinara.

Istorija kretanja vozila čuva se 6 meseci u aplikaciji. Takođe možete videti i brzinu kretanja vozila tako da vlasnici vozila ili kamiona mogu pratiti da li njihovi vozači poštuju saobraćajne propise ili je u pitanju divlja vožnja. U aplikaciji možete podesiti alarm za pokret, ova opcija alarmira vlasnika ako se vozilo ili plovilo pokrene neovlašćeno. GPS tracker lokator ima ugrađene beterije od 5000 mAh koje drže u stand by režimu do 90 dana. U normalnom radnom režimu baterija traje do 30 dana što je sasvim dovoljno za praćenje bilo kog prevoznog sredstva.

GPS traker ima ugrađen mikrofon i možete slušati kada god poželite. Jednostavnim pozivom SIM kartice koja se nalazi u GPS tracker-u možete slusati šta se dešava u prostoriji ili vozilu.

GPS lokator poseduje i 2 aplikacije preko koje možete pratiti kretanje vozila. Ako imate potrebu da pratite više od jednog vozila to možete raditi preko jedne aplikacije.

GPS Lokator sa ugrađenim magnetima

GPS lokator, tracker WT07 ima ugrađene jake industrijske magnete i može se jednostavno postaviti na šasiju od automobila, kamiona ili plovila. Jednostavnim prislanjanjem na metalnu površinu GPS tracker se lepi neverovatnom snagom i ostaje na tom mestu sigurno montiran. Kućište GPS trackera je vodootporno i može se koristiti za spoljašnju upotrebu. Kućište je IP65 zaštite sa atestom i provereno od strane zavoda.

gps tracker lokator
Jaki magneti za lakšu montažu na šasiju automobila ili plovila.

Ugrađen je i shake senzor koji reaguje na pokrete i obaveštava preko aplikacije da je došlo do pomeranja vozila. Preporučeno mesto za montažu GPS lokatora je šasija vozila jer preko šasije dolaze vibracije motora koje uređaj lakše detektuje i tako zana da je u pokretu. U aplikaciji možete podešavati osetljivost shake senzora.

GPS tracker sa punjivom baterijom

GPS lokator se napaja sopstvenom punjivom baterijom kapaciteta 5000mah. Autonomija baterije zavisi od intervala slanja podataka o lokaciji vozila. Korisnik sam podešava interval slanja podataka. Što je interval manji, baterija se više troši a kada je interval duži tj ređi onda se baterija manje troši. Kada je vozilo u stanju mirovanja uređaj je u standby modu i tada troši manje od 5 mikro ampera.

gps tracker lokator sa baterijom
Punjiva baterija kapaciteta 5000mAh do 120 dana u standby režimu.

Baterija se puni preko mikro USB kabla koji dobijate uz uređaj. Vreme punjenja baterije GPS lokatora je 12h sa punjačem od 1A. GPS tracker lokator možete napojiti i stalnim izvorom napajanja ako imate takve potrebe. Punjač za mobilne telefone koji rade na 12V lako možete USB kablom povezati sa GPS lokatorom i tako napojiti uređaj za stalno.

GPS traker lokator uživo praćenje preko aplikacije

GPS teker WT07 podržava 2 potpuno besplatne licencirane aplikacije. Obe aplikacije možete istovremeno instalirati na smart telefon koristiti a onda se odlučiti za aplikaciju koja se vama više sviđa. U aplikaciji možete dodati više GPS trackera i pratiti više vozila na jednoj aplikaciji. Ova opcija je pogodna za firme koje poseduju više od jednog vozila.

gps tracker lokator aplikacija Yunzhixing
Praćenje u realnom vremenu preko aplikacije na smart telefonima.

Mogućnost praćenja vozila od strane više korisnika. U aplikaciju se može ulogovati više od jednog korisnika što može koristiti roditeljima mladih vozača. Oba roditelja mogu pratiti vozilo dece preko svojih mobilnih telefona i videti gde se tačno nalaze i kojom brzinom se kreću. Svako kretanje vozila se snima na server i može se pregledati istorija kretanja u svakom trenutku preko aplikacije na telefonu.

U aplikaciji možete postaviti zonu kretanja vozila i kada vozilo napusti zadatu zonu automatski dobijate obaveštenje da je vozilo izašlo iz zone.

Specifikaciju GPS trackera WT07 možete videti ovde

GPS tracker lokator aplikacije download

Aplikacija Yunzhixing

Aplikacija Chewukong

GPS WT07 DYEGOO logovanje u aplikaciju
Aktiviranje audio prisluškivanja GPS WT07 DYEGOO