GPS Tracker Lokator

GPS lokator za praćenje
GPS Lokator Tracker WT07 za praćenje vozila 065/80-30-386

GPS tracker lokator za praćenje vozila i plovila WT07

GPS Tracker lokator za praćenje vozila, kamiona, autobusa i plovila. najnoviji model GPS Trackera WT07 za 2020 godinu. GPS lokator radi preko GPS satelita a podatke šalje na aplikaciju preko GPRS mreže. GPS trcker je SIM free i podržava SIM karticu bilo kog operatera. Automobil ili drugo vozilo pratite uživo preko mobilne aplikacije ili laptopa i računara. Aplikacija podržava Andriod uređaje, IOS i Windows operativni sistem.

gps pracenje vozila magnet
Istorija kretanja i brzine vozila poslednjih 6 meseci

Istorija kretanja vozila čuva se 6 meseci u aplikaciji. Takođe možete videti i brzinu kretanja vozila u poslednjih 6 meseci tako da vlasnici vozila ili kamiona mogu pratiti da li njihovi vozači poštuju saobraćajne propise ili je u pitanju divlja vožnja. U aplikaciji možete podesiti alarm za pokret, ova opcija alarmira vlasnika ako se vozilo ili plovilo pokrene neovlašćeno. GPS tracker lokator ima ugrađene beterije od 5000 mAh koje drže u stand by režimu do 90 dana. U normalnom radnom režimu baterija traje preko 30 dana što je sasvim dovoljno za praćenje bilo kog prevoznog sredstva. GPS tracker WT07 poseduje light sensor, foto senzor koji alarmira vlasnika ako je neko otvorio vrata garaže ili hangara. Kada uđe svetlost u prostoriju aplikacija na pametnom telefonu odmah upozorava vlasnika da je neko neovlašćeno ušao u garažu.

gps lokator za praćenje kamiona
Nezavisno baterijsko napajanje preko 30 dana

GPS Lokator sa Magnetom

Ako zahtevate stalno napajanje da bi ste izbegli punjenje baterija GPS lokatora u ponudi imamo eksterni izvor napajanja koji radi na akumulatorima od 12V do 24V. Sa eksternim napajanjem ne morate brinuti o punjenju baterije GPS lokatora. Neki vlasnici vozila žele da sakriju na nepristupačno mesto u vozilu. Zbog toga se odluče za stalno napajanje GPS trackera jer je skriven na nepristupačno mesto u vozilu.

Eksterni izvor stalnog napajanja od 12V do 24V za utomobile, kamione i plovila

GPS lokator, tracker WT07 ima ugrađene jake industrijske magnete i može se jednostavno postaviti na šasiju od automobila, kamiona ili plovila. Jednostavnim prislanjanjem na metalnu površinu GPS tracker se lepi neverovatnom snagom i ostaje na tom mestu sigurno montiran. Kućište GPS trackera je vodootporno i može se koristiti za spoljašnju upotrebu. Kućište je IP65 zaštite sa atestom i provereno od strane zavoda.

gps lokator za praćenje sa magnetom
Industrijski magneti za laku montažu na vozilo

GPS lokator tracker WT07 poseduje mikrofon i možete prisluškivati okolinu. Radi kao špijun buba i to sve preko aplikacije za mobilne uređaje, lako i jednostavno za korisnika. Specifikaciju GPS lokatora možete videti ovde: >>GPS WT07 specifikacija<<

GPS Lokator Tracker Beograd

Zaštite se od lopova i kradljivca kojih je sve više u našoj okolini ili pratite vozila vaših zaposlenih.