Iznajmljivanje televizora

Iznajmljivanje televizora LED 65“

Iznajmljivanje televizora LED UHD Smart dijagonale 65″ sa podnim ili zidnim nosačima pogodnim za prezentacije, sajmove, sastanke, proslave, seminare ili neke druge događaje u Beogradu i celoj Srbiji. Najpovoljnije iznajmljivanje televizora za pravna i fizička lica sa besplatnom dostavom i profesionalnom montažom i instalacijom u vašoj firmi ili na mestu događaja.

iznajmljivanje televizora
Iznajmljivanje televizora LED dijagonale 55″ 065/80-30-386

Iznajmljivanje televizora, projektora i Sony Playstation 5 konzola radimo 7 dana u nedelji vikendom i praznicima za pravna i fizička lica. Televizori najnovije generacije velike dijagonale sa oštrom slikom i prirodno toplim bojama ostaviće utisak na vaše goste ili klijente. Naši UHD smart televizori imaju google play prodavnicu i možete instalirati aplikacije po vašoj želji ili možemo mi instalirati za vas. Na televizorima su instalirane aplikacije pogodne za prezentacije ili konferencije.

Iznajmljivanje televizora za događaje

Iznajmljivanje LED televizora velike dijagonale za sve vrste događaja u Beogradu i celoj Srbiji. Dostava svakim danom u nedelji, praznicima i vikendima na željenu adresu i besplatno postavljanje televizora sa željenim postoljem. Intaliranje aplikacija na smart televizor po vašem izboru.

iznajmljivanje televizora za dogadjaje
Iznajmljivanje televizora za sve vrste događaja 065/80-30-386

Najnoviji televizori velike dijagonale Ultra HD rezolucije, profesionalna montaža, ljubazno osoblje su deo naše ponude koja nas izdvaja od drugih. Besplatna dostava i postavljanje televizora sa nosačima na željenu destinaciju i profesionalno podešavanje opreme. Uz našu opremu možete unajmiti i tehničku podršku za vaš događaj ili proslavu. Tehnička podrška u vidu profesionalca rukovanjem tehnikom koji će kontrolisati opremu na vašem događaju. Angažovanje tehničkog lica se dodatno naplaćuje po dogovoru.

Iznajmljivanje televizora cena

Cena iznajmljivanja televizora zavisi od više opcija: veličina ekrana-panela, udaljenost lokacije događaja, broja iznajmljenih televizora sa ili bez tehničara na događaju.

  • Cena iznajmljivanja UHD TV-a dijagonale 65“ bez podnog postolja – 4500 dinara/dan
  • Cena iznajmljivanja UHD TV-a dijagonale 65“ sa podnim postoljem – 6000 dinara/dan

Gore navedene cene su za iznajmljivanje UHD televizora do 5 dana, preko 5 dana iznajmljivanja popust za pravna lica od 20%. Za iznajmljivanje televizora na mesečnom nivou-dogovor. Pozovite naše ljubazno osoblje i još danas rezevišite UHD televizore velike dijagonale za vašu prezentaciju ili proslavu.

iznajmljivanje televizora za prezentacije
Iznajmljivanje UHD televizora za sve vrste rođendana i proslava 065/80-30-386

Ovi UHD televizori su idealni za sajam kao i prezentacije u prostorijama firme, hotelskim salama, promocije proizvoda, rođendane ili seminare. Kristalno jasna i oštra slika ostaviće prijatan utisak na vaše poslovne saradnike i prijatelje. UHD televizori najnovije generacije sa direktnim osvetljenjem ekrana za najbolje performanse i najbolju sliku.

Iznajmljivanje TV Beograd i cela Srbija

Pored iznajmljivanja TV-a allservice.rs radi i usluge TV servisa i ostalih uređaja. Servis Playstation konzola, servis televizora, servis HIFI audio uređaja, servis iPhone telefona, servis računara i laptopova. Servis poseduje veliki lager rezervnih delova i opreme za sve modele televizora.

Radimo zamenu svih vrsta i modela konektora na raznim uređajima kao sto je zamena HDMI konektora na konzolama, laptopovima i televizorima. Instalacija računarske mreže i video nadzora, interfona, alarmnih sistema kao i servisiranje istih.

iznajmljivanje tv
Iznajmljivanje UHD TV 55“ Beograd 065/80-30-386

Pored iznajmljivanja TV-a allservice.rs radi i iznajmljivanje PS5 konzola i projektora. Playstation 5 je poslednja generacija konzola za igranje koja ima UHD rezoluciju i kompatibilna je sa našim UHD televizorima. Iznajmite PS5 konzolu i UHD LED televizor u kompletu za vaše zaposlene i vaše klijente na događajima. Uživaće u najboljoj Ultra HD rezoluciji, toplim bojama i oštroj slici. Najnovije video igre kao što su PES 21, FIFA 21 i NBA2k21 samo su deo ponude video igara koje posedujemo.

Ostavite veliki utisak na poslovne partnere UHD LED televizorima velekih ekrana sa čistom i oštrom slikom. Naši televizori su poznatih renomiranih proizvođača kao što su: LG, Samsung i Sony, ne koristimo televizore kineskih proizvođača zbog lošijeg kvaliteta panela i slike. Tehnička podrška za sve naše usluge i obezbeđen prevoz i montaža opreme na adresi događaja.