Servis usisivača 064/40-256-01

servis usisivača
Servis usisivača Beograd, All Service, Durmitorska 14 064/40-256-01

Servis usisivača radimo 6 dana u nedelji za pravna i fizička lica po povoljnim cenama. Servis svih vrsta i modela usisivača, gorenje, samsung, karcher, VOX, siemens, bosch, moulinex, clatronix, miele, tefal… Servis i popravka usisivača brzo, profesionalno sa originalnim delovima i garancijom u Beogradu.

Današnje savremene porodice ne mogu zamisliti dan bez pomoći malih kućnih aparata. To mogu biti kuhinjski ili drugi aparati koji služe da olakšaju svakodnevnicu savremene porodice koja ima malo vremena za pripremanje hrane ili drugih kućnih poslova. Zato je svakom domaćinstvu neophodan siguran i pouzdan servis malih kućnih aparata i usisivača.

Registrovani servis za vaše male kućne aparate i ostalu elektroniku. Pored servisa malih kućnih aparata radimo i servis televizoraservis playstation konzolaiznajmljivanje playstation konzola, audio servis, servis računara, servis laptopova i ostalih kućnih uređaja.

servis usisivača Beograd
Popravka svih vrsta i modela usisivača Beograd 064/40-256-01

Servis usisivača Beograd 064/40-256-01

Najčešći kvarovi i intervencije u kod nas servisu usisivača:

  • Zamena naponskog kabla usisivača
  • Čišćenje motora, kućišta i filtera usisivača
  • Popravka elektronike usisivača
  • Zamena četkica motora usisivača
  • Zamena naponskog prekidača
  • Zamena potenciometra i tastera usisivača
  • Remont motora usisivača

Najčešći uzroci kvara motora kod usisivača je usisavanje vode i neodržavanje filtera koji se vremenom zaprljaju i prašina zbog nečišćenja filtera ulazi u motor. Kod nekih usisivača se neisplati remont motora jer dostiže cenu samog usisivača i obično su to usisivači za kućnu upotrebu kineskih proizvođača. Profesionalni i industrijski usisivači su dosta skuplji i remont motora se isplati.

servis usisivača
Servis profesionalnih usisivača Beograd 064/40-256-01

Servis usisivača i profesionalnih usisivača originalnim delovima sa garancijom na urađeni servis. Najpovoljnije usluge servisa svih vrsta usisivača za fizička lica ili firme. Servis profesionlnih usisivača kiji se koriste u hotelima, restoranima, motelima i drugim ugostiteljskim objektima i preduzećima. Registrovani servis sa dugogodišnjim iskustvom i povoljnim cenama, plaćanje preko računa za pravna lica kao i pismena garancija za sve naše usluge.

Servis usisivača cena 064/40-256-01

Cena servisa usisivača zavisi od više faktora, cene zamenskog dela, težine zamene delova usisivača, cena samog usisivača… Cenu servis usisivača određujemo kada pregledamo uređaj i dijagnostikujemo kvar. Cenu javljamo mušteriji koja odlučuje da li da popravljamo ili ne. Ako mušterija ne prihvati cenu popravke usisivača onda je dijagnostika poptpuno besplatna. Pozovite All Service i još danas zakažite popravku ili redovan servis čišćenja vešeg usisivača.