Električar Beograd

Električar Beograd 065/80-30-386

Električar Beograd vrši sve vrste elektro usluga za pravna i fizička lica na teritoriji Beograda. Elektro usluge radimo 7 dana u nedelji, vikendom i praznicima. Servis i popravka elektro instalacija, zamena razvodne table sa ociguračima, nestanak struje u stanu ili lokalu, servis svih vrsta bojlera, popravka električnih šporeta…

električar Beograd
Električar beograd rešava sve vrste elektro kvarova 065/80-30-386

Električar Beograd servisira i popravlja sve vrste kućnih aparata i instalacija. Ovo je samo deo usluga koje pružamo pravnim i fizičkim licima.

  • Popravka elektro instalacija
  • Servis ARISTON bojlera
  • Servis bojlera
  • Servis električnih šporeta
  • Servis grejnih tela
  • Servis TA peći
  • Servis Norveških radijatora (Glamox i Adax)
  • Servis svih vrsta elektro grejalica (CINI, Gorenje…)
  • Zamena i popravka razvodnih tabli i osigurača
  • Zamena indikatora za kupatilo
  • Zamena utičnica i prekidača

Naš tim električara odgovorno i profesionalno pristupa svakom poslu bez obzira da li je to manji ili veći projekat. Bezbednosne mere naših električara su na prvom mestu štiteći objekat i ljude od požara, električnog udara ili havarije. Tim naših električara je obučen i spreman da reši najkomlikovanije havarije na instalacijama i elektro uređajima.

Električar Beograd hitne intervencije 065/80-30-386

Hitne intervencije na celoj teritoriji beograda, 7 dana u nedelji i praznicima. Nestanak struje, iskakanje osigurača, nestanak jedne ili više faza rečavaju električari Beograd za kratko vreme po povoljnim cenama. Ako imate bilo kakav problem sa instalacijama ili elektro uređajima nazovite i naši električari dolaze na vašu adresu u najkraćem roku.

električar beograd
Električar Beograd hitne intervencije 065/80-30-386

Hitne intervencije zahtevaju stručnost pre svega ali i iskustvo u elektro popravkama znatno skraćuje vreme dijagnostike i popravke. Naši električari su spremni i obučeni za sve vrste kvarova na elektro instalacijama i elektro uređajima. Lakši poslovi kao što su zamena elektro galanterije i ugradnja novih kućnih aparata je rutinski posao naših električara.

Električar Beograd servis bojlera 065/80-30-386

Servis bojlera na teritoriji Beograda sa garancijom i originalnim delovima. Zamena grejača bojlera, zamena termostata, sigurnosnog ventila, čišćenje bojlera od kamenca samo je deo ponude koje rade električari na terenu. Ako imate problema sa bojlerom nazovite nas i električar će otkloniti problem istog dana ili u vreme kada vama odgovara.

Servis svih vrsta bojlera, Ariston, Gorenje, Siemens, Bosch i ostalih domaćih i stranih proizvođača. Servis bojlera originalnim delovima po povoljnim cenama na vašoj adresi u kratkom roku.

električar Beograd popravka bojlera
Električar Beograd servis svih vrsta bojlera 065/80-30-386

Bojler za zagrevanje vode poseduje svaka savremena porodica i postao je neophodan uređaj u domaćinstvu. Zbog toga je važno da se vreme popravke svede na minimum.

Naša preporuka je da ne popravljate sami bojler ako dođe do njegovog otkazivanja jer može doći do još veće štete na bojleru ili instalaciji objekta. Kada dođe do kvara bojlera ne paničite već isključite struju i pozovite električara koji će rutinski otkloniti kvar za vas.

RUKOVANJE, KONTROLA I ODRŽAVANJE BOJLERA
Posle uključenja na vodovodnu i električnu mrežu, bojler je spreman
za upotrebu.
Kod tipa grejača vode bez spoljašnje regulacije(bez dugmeta na poklopcu) temperaturu vode u grejaču reguliše fabrički podešen termostat.
Preporučuje se da se podešena temperatura ne menja. (t=55°C) jer je, pri istoj, potrošnja električne energije najekonomičnija a taloženje kamenca najmanje.
Ukoliko korisnik ipak, želi da promeni temperaturu zagrevanja vode,
potrebno je da isključi bojler iz električne mreže, skine zaštitnu kapu sa donje strane bojlera i okretanjem plastičnog dugmeta direktno na termostatu smanji ili poveća stupanj zagrevanja vode u opsegu od 20–70+/-5°C.
Kod tipa sa spoljašnjom regulacijom , okretanjem dugmeta termostata
zadajemo temperaturu na koju želimo da zagrejemo vodu. To područje se
kreće od 20 do 70+/-5 °C.

Uloga termostata je da automatski prekine strujno kolo kada se postigne zadata (željena) temperatura vode. Sve dok traje
zagrevanje signalna sijalica svetli , a gasi se po postizanju odabrane temperature. Zagrejači imaju ugrađen trermometar sa metalnom kapicom i
bimetalom koji pokazuje temperaturu vode.

Električar Beograd servis grejalica 065/80-30-386

Servis svih vrsta grejalica radimo na teritoriji Beograda za pravna i fizička lica. Garancija i originalni delovi za sve tipove grejalica, gorenje, CINI, norveški radijatori, Glamox, Adax, TA peći. Početakom grejne sezone naši električari imaju česte pozive za servis grejalica. Neispravna grejalica može pruzrokovati veću štetu na instalacijama objekta i dovesti do požara.

servis grejalica Beograd
Električar Beograd servis svih vrsta grejalica 065/80-30-386

Na našem tržištu postoje više vrsta grjalica a naš servis je sve servisirao i ima iskustva sa raznim grejnim telima. Norveške radijatore bi izdvojili od ostalih zbog elegantnog dizajina i štedljivosti. Pre svake grejne sezone grejalice treba proveriti pre puštanja u rad.

Grejalica koja dugo stoji ne korišćena podložna je koroziji tačnije korozija na grejaču. Zbog korozije na grejaču pri prvom uključivanju grejač otkazuje i vaša grejalice više ne greje. Ako imate ovakav ili sličan problem sa grejalicom pozovite stručne električare koji otklanjaju sve vrsta kvarova u kratkom roku.

Veoma je važno da se pridržavate ovih sigurnosnih uputstava da bi izbegi povrede i oštečenje gejalice. Takođe pročitajte uputstva za korišćenje pre upotrebe grejalice. Sačuvate uputstvo za dalje korišćenje. Ne koristite grejalicu ukoliko je ona oštećena.

Na prvi znak oštećenja ili neobičnog zvuka ili mirisa, isključite grejalicu i izvucite utikač iz utičnice u zidu. Ako se ovo dogodi kontaktirate nasu dežurnu službu i zakažite električara. Ne koristite grejalicu ukoliko je oštećen kabl napajanja. Oštećeni kabl mora se odmah zameniti. 

Kad želite da isključite uređaj iz utičnice u zidu ne vicite kabl već držite električnu utičnicu. U suprotnom može da dođe do oštećenja prekidača i kabla što može izazvati opasnost od strujnog udara. 

Nikada ne skidajte bilo koji deo sa grejalice. Ne gurajte predmete u otvore grejalice. To može da prouzrokuje strujni udar! Nikada ne stavljate grejalicu u vodu ili u bilo koju drugu tečnost. Voda u kombinaciji sa strujom može da izazove strujni udar opasan po život.

Električar Beograd zamena osigurača 065/80-30-386

Zamenu osigurača i razvodnih tabli na teritoriji Beograda 7 dana u nedelji i praznicima za pravna i fizička lica. Oklanjanje svih vrsta kvarova i havarija na razvodnoj tabli, osiguračima i instalacijama.

Najčešća intervencija električara je zamena automatskih osigurača na razvodnim tablama. Naispravni osigurači dovode do nestanka struje u stanu ili u određenim prostorijama. Otkazivanje osigurača je česta i njegova zamena zahteva iskusnog električara.

električar beograd zamena osigurača
Električar Beograd zamena svih vrsta osigurača 065/80-30-386

Automatski ili topljivi osigurači služe da zastite električne instalacije od prevelikog opterećenja i samim tim sprečavaju paljenje izolacije na provodnicima.

Električar beograd zamenu osigurača radi samo originalnim atestiranim osiguračima koji su bezbedni za vašu instalaciju. Ne atestirani osigurači mogu dovesti do velike štete na instalacijama i objektu, naša preporuka je da ne koristite osigurače takvih proizvođača. Za sve probleme oko zamene razvodne table ili samo osigurača nazovite našu službu i zakažite dolazak profesionalnog električara za Beograd.

Električar Beograd servis, popravka šporeta 065/80-30-386

Saradnici sajta Električar011.rs