Servis Televizora

Servis LCD LED Plasma
Servis LCD i LED televizora Beograd 065/80-30-386

Servis televizora LCD, LED i Plasma svih proizvođača: Samsung, LG, Toshiba, Panasonic, Sony, VOX, FOX, Vivax, Tesla, Adler, HISENSE…

Danas se svi elektronski uređaji proizvode mnogo lošije i nekvalitetnije u odnosu na uređaje od pre desetak godina. Uglavnom su komponente svih proizvođača poreklom iz Kine. Neki televizori različitih marki izgledaju potpuno identično. To je zato što i jesu isti. Zapravo te dve fabrike televizora kupuju delove iz iste fabrike. Razlika je samo u tome da li kupuju skuplje kvalitetnije ili jeftinije a lošije komponente.

Ima raznih vrsta kvarova. U zavisnosti od kvara i TV uređaj se ponaša drugačije. Televizor koji se uključi a ne daje sliku, ili ima sliku ali slabiju u nekom delu ekrana. Televizor se ne uključuje ali gori lampica. Posle grmljavine TV ne radi i td. Pozovite nas i detaljno nam opišite kvar vašeg uređaja. Po vašem opisu kvara znaćemo da li da donosite vaš televizor u servis na detaljniju dijagnostiku. Neke vrste kvarova jednostavno nisu za popravku. Na primer slomljeni ekran, mrtvi pikseli panela i td.

Dijagnostika kvara je besplatna.

Postoji mogućnost dolaska na vašu adresu radi preuzimanja neispravnog televizora. Zavisi od trenutne zauzetosti naših ljudi i vaše lokacije. U slučaju da ne uspemo da popravimo uređaj koji smo mi preuzeli na vašoj adresi naplaćujemo samo troškove transporta.

Servis LCD, LED i Plasma televizora obavlja razne vrste intervencija. Popravka logičkih ploča, LED i CFL osvetljenja. Popravka napajanja, reballing procesora, dijagnostika ispravnosti panela, flešovanje eproma, otklanjanje softverskih grešaka i td.

Servis televizora LCD LED Plasma
Dijagnostika LCD i LED televizora 065/80-30-386

Dijagnostika kvarova LCD, LED i Plasma televizora

Dijagnostika matičnih ploča i softwera LED i Plasma televizora najsavremenijim alatima i softwerima. Brzo i efikasno otklanjanje kvarova kod svih modela i revizija matičnih ploča kao i sve vrste flešovanja EPROM čipova. Dijagnostika kvarova je besplatna.

Google maps