Čipovanje PS3 konzola

Sony 3 čipovanje
Čipovanje PS3 Slim i Super Slim PS3-HEN 3.0

Čipovanje PS3 konzola 065/80-30-386

Čipovanje svih modela Sony PlayStation 3 konzola FAT, Slim i Superslim najnovijim čipom 4.85 CFW. Multiman instaliran za pokretanje igara sa hard diska. Najnoviji CFW 4.85 radi na PS3 konzolama kojima je neispravan laser. Čipovanje Sony 3 konzole počelo je 2010 godine kada se pojavio jailbreak koji je omogućio pokretanje kopije igara sa hard diska, internog ili externog. Pokretanje homebrew aplikacija, PlayStation 1 i PlaytSation 2 igara je takođe omogućeno. PS3 konzola je otvorena za razne modifikacije i olakšan je servis jer do tada nije bilo moguće zameniti blueray drajv na PS3 konzoli.

Provera ispravnosti konzole pre čipovanja ili modovanja i konsultacija sa vlasnikom ako postoji neki problem. Ako konzola nije potpuno ispravna (osim lasera) onda se mora izvršiti popravka jer neispravan hardwer se detektuje prilikom apdejta i konzola se softwerski brikuje. Zato je važna provera ispravnosti pre bilo koje modifikacije ili apdejta. Najčešći problem kod PS3 konzole je pregrevanje procesora i grafičkog čipa. Prvi simptomi su bučan ventilator koji pokušava da ohladi čipove pa senzor podiže obrtaje ventilatora. Dobra stvar kod čipovane konzole je što možete videti tačne temperature procesora i grafike i reagovati na vreme i pozvati All Servis da izvrši neophodan servis.

Više o servisu PS3 konzole možete pročitati na strani <<servis PS3 konzola>>

Ubacivanje igara na hard disk.

Igre rade sa internog i externog hard diska kao i sa USB fleša.

Veliki izbor igara. Spisak igara pogledajte ovde.

ALLService 065/80-30-386

Google maps

NOVO! NOVO! NOVO!

Čipovanje Slim 3000 serije i Superslim konzola HEN! OFW 4.85

HEN 4.85 OFW za PS3 slim 3000 serije i superslim, multiman za pokretanje igara sa Hard Diska ili USB fleša. Igre rade sa internog i eksternog Hard Diska. Veliki izbor igara, zamena Hard Diska na konzoli, nosač hard diska za super slim 12GB, servis, dijagnostika, originalni rezervni delovi, čišćenje i zamena termalne paste.

čipovanje sony 3
Čipovanje PS3 slim i super slim konzola 4.85 HEN