Android TV box

Android 10

Android TV Box – Sve što vam treba

Gledajte preko 1500 tv programa preko Android TV Box-a bez kablovskog operatera. Potrebna je samo internet konekcija i imate preko 1500 tv programa iz celog sveta.

Bilo da imate novi ili imate stari televizor, ako imate INTERNET, vaš televizor postaje SMART TV.
Sistem kao na android telefonu – Android 10.
Društvene mreže, internet pretraga, Gmail, YouTube i još milion aplikacija. Televizijske stream kanale gledate besplatno. T95 – TV Box najnovije generacije. Smanjite troškove.

Nema instalacije i podešavanja. Povežete TV box sa televizorom uz pomoć HDMI kabla (stiže sa BOXom) ako je noviji TV ili AV kablom ako je stariji TV. Internet možete povezati preko kabla ili WiFi konekcijom. Ako želite da instalirate još aplikacija sa Google Play-a morate se ulogovati (isto kao na telefonu). Ostaje vam samo da uživate.

Možete povezati tastaturu i miš preko USBa. Odlično rade i bežične varijante. Filmove možete puštati i sa USB memorije ili SD kartice a neki modeli podržavaju i Bluetooth. Morate znati da TV Box nije predviđen za igranje igrica kao na primer Sony PlayStation konzole. Ali možete klincima obezbediti dosta zabave. Neke igrice se mogu igrati i daljinskim upravljačem koji dolazi uz uređaj. A postoji i bežični Gamepad upravljač kojim se igraju neke Android igrice.

Pogledajte oglase

AllService logo png